Videochat acasa sau la studio?

Foarte multe tinere isi doresc o cariera in industria videochatului, iar unele isi indrepta atentia spre videochat money-studio.ro, in timp ce alte fete si-ar dori sa practice videochatul de acasa. In cele ce uremaza vom vedea care sunt diferentele intre activitatea desfasurata acasa, si la studio.

Mai intai de toate trebuie mentionat faptul ca industria videochat a pornit cu o tehnologie sumara in 1998, iar in acea vreme orice calculator si orice web cam faceau cam acelasi lucru, pentru ca nu existau diferente foarte mari intre configuratiile acestora.

Odata cu trecerea timpului insa, dupa cum cu totii bine stim, tehnologia a evoluat foarte mult iar cerintele de calitate din partea site-urilor de videochat au crescut foarte mult.

In plus, odata cu trecerea timpului si concurenta a devenit din ce in ce mai mare, motiv pentru care singura sansa pentru a face bani in aceasta industrie este sa detii toate cunostintele tehnice la zi si sa ai alaturi o echipa puternica care sa lucreze alaturi de tine.

Mai exact, acest lucru inseamna ca modelele videochat din studio lucreaza sub managementul unei echipe care este mereu informata, iar mai mult decat atat, studiourile de videochat precum Money Studio sunt mereu in trend cu cele mai noi tehnologii si solutii de promovare, ceea ce practic fac diferenta dintre succes si esec atunci cand discutam despre un model videochat fie el incepator sau avansat.

De ce facem aceste comparatii? Ei bine, este deosebit de important ca fetele care isi doresc sa devina modele videochat de succes, sa inceapa cu dreptul aceasta activitate.

Din momentul in care sunt deschise cateva conturi pe site-urile de videochat, nu vor mai putea fi redeschise (decat foarte greu si doar de studiouri importante in industrie). Ce inseamna acest lucru? Ei bine, acest lucru inseamna ca daca un model are un rating scazut, acest rating scazut va afecta in sens negativ cariera modelului.

Tinand cont de acest lucru, este deosebit de important ca un model sa inceapa sa isi desfasoare activitatea in cadrul unui studio videochat. Tocmai acesta este motivul pentru care in cele ce urmeaza vom prezenta avantajele unui model videochat care isi desfasoara activitatea in cadrul unui studio, si vom vedea cum stau lucrurile si in cazul unui model videochat care alege sa isi desfasoara activitatea de acasa.

Aranjare si dotari tehnice

Studio

Toata aparatura care este necesara pentru desfasurarea activitatii, iar aici amintim computerul ultraperformant, camera video HD, luminile profesionale si decorul specific, sunt puse la dispozitia modelelor de catre studio.

Cea mai buna veste pentru modele este aceea ca toate cheltuielile si investitiile ulterioare angajarii lor raman in sarcina firmei, iar personalul tehnic se va ocupa mereu de gasirea celor mai bune solutii pentru ca modelele sa nu aiba parte de nici un fel de disconfort tehnic in momentul in care isi desfasoara activitatea.

Pentru persoanele curioase, precizam faptul ca in cadrul unui studio profesional de videochat, amenajarea unei singure camere de munca pentru un model videochat poate depasi cu usurinta suma de 8000 EURO.

Acasa

Toate cheltuielile ii revin modelului, iar aici putem aminti costul achizitionarii unui computer de calitate, o conexiune de internet ultra rapida. In plus, modelul va trebui sa se descurce cu eventualele probleme tehnice care pot aparea si care nu isi vor gasi solutie.

De exemplu, daca la ora 2.00 nu mai functioneaza camera web sau nu se mai deschide site-ul pe care modelul lucreaza, ce trebuie facut? Cu siguranta modelul videochat nu va suna la acea ora sa anunte ca internetul nu functioneaza si nu poate accesa site-ul de videochat, si nici nu va suna la magazin pentru a anunta faptul ca nu este functionala camera web.

Deci, aceasta este o problema pentru care modelul nu isi va face griji la studio, dar acasa trebuie sa rezolve problema.

Program de lucru si viata sociala

Studio

In studiourile profesionale, programul este fix, ceea ce inseamna ca incepe la o ora si se incheie la o ora clar stabilita, iar astfel modelul are suficient timp liber pentru a desfasura alte activitati.

Acasa

Cel mai probabil programul va varia, in ideea ca azi modelul are chef sa lucreze mai mult, maine mai putin, iar astfel castigurile nu vor fi la fel de mari. In plus, acasa daca persoana care practica videochatul nu locuieste singura, poate fi descoperita ca practica aceasta activitate. Deci, din nou spunem ca este mai rentabil videochatul la studio.

Se pot gasi insa mult mai multe motive care sa dovedeasca faptul ca este mult mai rentabila aceasta activitate la studio decat acasa.

Add a Comment