Vara aceasta experimenteaza Masatto

Planurile de vacanta pentru vara sunt in toi si toata lumea “zumzaie” si cauta intr-o parte si in alta destinatii turistice si oferte pentru cazare. Vara are trei luni pline de distractii si de noi experiente pe care fiecare le incearca. Dupa un an plin de griji, oboseala, stres si munca non-stop, este momentul de relaxare si de respiro. Chiar daca este pentru o saptamana – doua.

Daca esti in categoria de oameni care vara este foarte aglomerat la munca si nu poate sa isi ia nici macar trei zile libere una dupa alta, deci este departe gandul si posibilitatea de a merge o saptamana in concediu, trebuie sa te orientezi pentru alte optiuni. Experimenteaza vara aceasta Masatto.

Scapa de stres cu ajutorul Masatto

Descopera o lume a masajului, a relaxarii si a starii de bine oricand iti doresti, atat acasa, cat si la birou. Masatto este acel brand bine cunoscut care ofera clientilor spre vanzare fotolii de masaj care relaxeaza fiecare parte al corpului. De la talpi si pana la varful capului poti sa ai parte de niste maini dibace care actioneaza fix acolo unde ai nevoie pentru ca iti setezi singur programul.

Daca altii merg la spa si la saloane pentru a beneficia de un masaj de 30 de minute doar la spate, tu alege sa descoperi Masatto. Ai parte de masaj pe tot corpul, cat timp vrei tu.

Scapi de stres si de dureri in fiecare zi dupa munca daca ai acasa un astfel de fotoliu sau ai parte de o revigorare de dimineata cu ajutorul programelor morning buzz. Daca vrei sa incerci timp de o luna un astfel de fotoliu pentru a te convinge de utilitatea lui, poti opta pentru varianta de testare acasa si echipa se ocupa de transport si de toate demersurile.

Gama Masatto

Aceste fotolii de masaj care au amprenta Masatto dispun de sisteme speciale si de programe variate de care te poti bucura. Fiecare fotoliu are un anumit design si partile sale la care exceleaza. Fiecare on este diferit si nevoile sunt si ele diferite, de aceea exista mai multe variante dintre care poti alege.

Programele standard deja setate sunt destul de multe, dar optiunile nu se termina aici. Poti combina diverse programe sau le poti personaliza, astfel incat posibilitatile sunt nenumarate.

In fiecare zi poti avea parte de un alt fel de masaj, alaturi de muzica pe care o setezi sa se auda in casti si de deconectarea de la problemele cotidiene. Alege relaxarea – alege Masatto! Ai parte de confort, relaxare, detensionare și te scapă de dureri.

Contact:

Masatto Bucuresti: +40 735 518 967

Masatto Cluj: +40 756 478 789

contact@masatto.ro

Bucuresti

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Add a Comment