Trei intrebari esentiale legate de huse de telefoane

husaIn acest articol vom incerca sa va ajutam cu cateva raspunsuri la intrebarile referitoare la alegerea unui accesoriu gsm important pentru telefonul pe care il detineti sau pe care urmeaza sa il cumparati. Daca deja aveti un telefon va oferim la dispozitie trei intrebari pe care sa vi le adresati pentru a determina inspre ce tip de husa sa va indreptati. Prima intrebare este legata de stil, aparenta sau look, indiferent cum doriti sa ii spuneti aspectul reprezinta o parte din ce in ce mai importanta pentru telefoanele moderne din ziua de astazi, si deci merita luat in considerare. Doriti un telefon care sa arate bine cu husa pusa pe el? A doua intrebare este legata de cat de usor puteti sa va folositi telefonul chiar si cu husa montata pe acesta, deci va simtiti mai confortabil daca puteti sa folositi telefonul chiar daca husa este montata? Si ultima intrebare este legata de cat bine doriti ca telefonul sa fie protejat, deci in situatia ipotetica in care daca va scapati telefonul pe jos preferati ca telefonul sa nu sufere nicio dauna? Ultima intrebare este putin retorica, insa cine stie, poate unora nu le pasa daca li se strica achizitia de 1500 de lei, deci merita adresata.
In cazul in care inca nu aveti un telefon si doriti va cumparati unul nou interesati-va de dimensiunile exacte ale acestuia, dupa care puteti sa va uitati dupa o husa de telefon care sa se potriveasca perfect lui, fara a exista probleme legate de compatibilitate.
Apoi, in functie de felul in care raspundeti la cele trei intrebari de mai sus puteti sa treceti la ce tip de husa sa cumparati, intrucat si aici exista multe variatii, cum ar fi de exemplu husele de tip carcase de telefoane, husa de tip clips,husa de tip portofel, manusa si asa mai departe. Fiecare tip de husa ofera un anumit grad de ceva, in timp ce din alta privinta este mai sarac, deci alegerea conteaza.
De exemplu daca imi doresc un telefon iphone S6 Edge Plus care are un display de 6 inch automat ma voi gandi si la o husa de telefon care sa protejeze acel ecran sensibil, chiar daca este din sticla acest lucru nu garanteaza ca este invulnerabil la accidente. Deci ma voi orienta catre o husa de tip carcasa care sa incorporeze telefonul astfel incat sa ii fie asigurate atat spatele, partile laterale cat si ecranul intotdeauna, indiferent de situatie.
In concluzie, speram ca prin aceste trei intrebari v-am oferit un mic ajutor in identificarea unei huse de telefon potrivite atat pentru nevoile pe care le aveti cat si pentru telefonul dumneavoastra, indiferent ca este marca iPhone, Samsung, Microsoft si asa mai departe.

Add a Comment