Telefon reconditionat sau nou

Daca vrei sa iti cumperi un telefon, trebuie sa te asiguri ca ai un buget destul de mare, mai ales daca vrei sa iti cumperi un model nou, precum Iphone 11 Pro Max, care are un pret de aproximativ 6.000 de lei. Este un pret foarte mare, pe care nu oricine si-l poate permite. De aceea, daca o persoana nu isi permite sa isi cumpere un telefon, renunta la idee si isi cauta alt model care este mai ieftin. Dar nu vrea sa ia in calcul varianta de a-l cumpara reconditionat, cand ar putea sa beneficieze de o reducere de aproximativ 200-300 de lei, pentru ca are o teama ca va primi un telefon stricat sau spart. Dar acest lucru nu este posibil. Daca si tie iti este frica sa abordezi varianta de a cumpara un telefon reconditionat, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a clarifica ce inseamna, pentru a scapa de aceasta impresie gresita. 

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un tehnician sau un angajat are rolul de a verifica acel lot, iar acest lucru este posibil doar daca va desface un singur telefon si daca il va testa. Daca acel telefon prezinta chiar si cea mai mica problema, intregul lot va fi trimis inapoi, inclusiv telefonul testat, pentru ca inseamna ca intregul lot are acea problema. Dar daca totul functioneaza foarte bine, celelalte telefoane vor fi expuse la vanzare, iar telefonul testat va beneficia de o reducere in jur de 200-300 de lei fata de celelalte telefoane, doar pentru simplul fapt ca a fost testat pret de cateva minute. Asa ca, daca vrei sa iti cumperi un Iphone 6 Plus, de exemplu, il gasesti reconditionat, iar acea suma de 200-300 de lei este cea care iti lipseste din buget pentru a-l cumpara nou nout, nu trebuie sa iti fie frica sa il cumperi, pentru ca nu va fi nevoie de nicio reparatie dupa ce il cumperi si nici accesoriile nu vor fi stricate, asa ca nu vei avea nevoie de o reparatie la acumulator la Iphone 6 Plus. Telefonul reconditionat este verificat si curatat profesional. 

Atunci cand un telefon este redus, iar celelalte din acelasi model nu sunt, oamenii tind sa creada ca acel telefon prezinta vreo problema si evita sa il cumpere, dar de fapt acel telefon este reconditionat, nu stricat sau spart. 

Acestea fiind spuse, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat pret de cateva minute de un profesionist pentru a vedea daca intregul lot functioneaza. Daca totul este in regula, telefonul testat se va expune cu o reducere de 200-300 de lei fata de pretul initial. Un telefon reconditionat inseamna un telefon testat, nu un telefon stricat sau spart. 

Add a Comment