Tacamuri de unica folosinta si ambalaje pentru produsele tale

Tacamurile sunt absolut necesare intr-un restaurant, la street food, la gelaterii, la cofetarii sau oriunde se comercializeaza mancarea. Acestea trebuie sa asigure o buna manevrare a mancarii, pentru ca si clientul sa o poata consuma oriunde s-ar afla.

Cutitele trebuie sa taie bine, lingurile sa fie adanci, iar furculitele sa permita consumul facil al mancarii solide. Snick Ambalaje iti pune la dispozitie o varietate de tacamuri de unica folosinta si ambalaje pentru produsele tale.

In materie de tacamuri de unica folosinta, site-ul snick-ambalaje.com dispune de o gama larga de produse. Acestea sunt confectionate din CPLA sau lemn si rezista la anumite temperaturi. Spre exemplu, poti comanda tacamuri care sa reziste de la -18 grade, pana la +80, de la -20 pana la +85 sau de la -20 pana la +90 de grade. De asemenea, poti selecta daca produsul sa fie rezistent la microunde.

Achizitionarea produselor rezistente la microunde este foarte utila. Acestea se pot incalzi oricand la birou sau acasa, iar gustul mancarii sa nu se deterioreze. La Snick Ambalaje ai ocazia de a cumpara tacamuri la vrac sau la set, care sa contina tot necesarul pentru consumul mancarii. Fie achizitionezi in parte furculite, linguri si cutite la vrac, fie seturi care sa le contina pe toate intr-un ambalaj, alaturi de un servetel.

Ambalaje eficiente pentru orice mancare sau bautura

Fie ca vorbim despre simplele cafele sau despre mancarea de la street food, in ambele situatii ambalajul joaca un rol important. Lichidul nu trebuie sa curga, iar mancarea trebuie sa ramana in aceeasi pozitie si sa nu iasa din ambalaj. La restaurante, baruri, cafenele, pizzerii sau cofetarii, unde mancarea poate fi luata la pachet, ambalajul este extrem de important.

Clientul trebuie sa poata consuma oriunde mancarea sau bautura, fara sa aiba probleme cu petele sau cu gustul ciudat al acestora. De asemenea, chiar si in cazul receptiilor sau evenimentelor, ambalajele trebuie sa fie de buna calitate, chiar daca sunt consumate in acelasi loc. Mancarea si bautura trebuie manevrate cu usurinta, fara ca invitatul sa aiba teama ca nu va putea manca sau ca se va pata de fata cu toata lumea.

Snick Ambalaje iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru ambalarea si pregatirea corecta a mancarurilor si bauturilor. De la simplele tacamuri de unica folosinta si farfurii, pana la sacose, pungi, prosoape, cutii pentru pizza, forme de copt, pahare sau pungi.

Comanda online o sacosa cu mostre!

Daca nu esti sigur de calitatea produselor sau de cum se comporta ele in contact cu lichidul sau produsele la temperaturi inalte, poti comanda de pe pagina produsului cate o mostra gratuita din ambalajele pe care vrei sa le cumperi.

In acest fel te asiguri ca produsele comandate sunt cele corecte. Bineinteles, daca produsul nu corespunde cu ceea ce ti-ai dorit, poti comanda alte tipuri si poti testa ceva potrivit pentru afacerea ta.

Mostrele gratuite te vor ajuta sa analizezi calitatea, cat si rezistenta oricarui ambalaj.

Add a Comment