Stailer îți oferă saloane cu servicii de masaj pentru femei în Oradea și nu numai

Zilele lungi și obositoare la muncă ne epuizează încet. Sunt perioade în care tot ce vrem este să stăm întinși pe canapea ore întregi și să nu facem nimic. Uneori, un remediu bun pentru această oboseală acumulată poate fi un masaj. Cu toate acestea, nu găsim deloc energie pentru a ne deplasa prin oraș, pe la diverse saloane, pentru a ne programa.

O metodă actuală de a face o programare

Vremurile în care trăim sunt dominate de tehnologie. Aceste nu este neapărat un lucru rău. Tot ce ne pune tehnologia la îndemână este pentru confortul nostru. Stailer este o platformă de pe care te poți programa în voie la masaj. La câteva click-uri distanță ai saloane cu servicii de masaj pentru femei in Oradea și în alte orașe. Dar vei vedea că masajul nu este singurul serviciu prezent aici.

Există și o aplicație cu același nume pe care o poți descărca din App Store, App Gallery sau Google Play. Direct de pe telefon te poți programa la unul dintre saloanele pe care Stailer ți le pune la dispoziție.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi serviciul de care vrei să beneficiezi. Îți va apărea o listă cu saloanele care prestează astfel de servicii. Vei selecta stilistul pe care ți-l dorești apoi data și ora la care vrei să se desfășoare programarea. Aplicația îți va trimite notificări pentru a-ți aminti de programarea făcută. Tot de aici o poți anula și reprograma. Totul este foarte ușor!

Vezi părerea celorlalți clienți

Despre serviciile de care vei avea parte trebuie să știi că vor fi de înaltă calitate. Toate saloanele din portofoliul Stailer sunt bine cotate. Înainte de a efectua o programare, vizualizează secțiunea în care se găsesc review-urile clienților care au trecut deja pragul saloanelor.

Vei afla mai multe despre ceea ce se petrece în spatele ușilor unu salon, vei și dacă stilistul a reușit să întrunească cerințele clienților și cât de calitative au fost serviciile. Transparența este foarte importantă.

Tot în acest sens, îți sunt oferite și o serie de poze cu caracter informativ în care îți sunt prezentate atât imagini din salon, dar și lucrări efectuate de stilistul selectat. Este foarte important să rezonezi cu munca acestuia, pentru a nu întâmpina surprize neplăcute la finalul programării.

Stailer- locul în care găsești orice serviciu de care ai nevoie

Pe lângă masaj, în saloanele prezente pe Stailer poți beneficia și de multe alte servicii. Ai un eveniment și trebuie să te machiezi? Vrei ca cineva să se ocupe de manichiură, pedichiură, pensat sau tuns? Te gândești la epilare definitiva pentru femei in Oradea? Răspunsul la toate aceste întrebări este Stailer.

Să faci o programare nu a fost nicicând mai ușor! Nu mai ai nici o scuză pentru a amâna schimbarea de look sau întreținerea dorită! Programează-te acum, simplu și rapid, direct de pe site-ul www.stailer.ro sau din aplicație. Stiliștii saloanelor care s-au înscris deja te așteaptă să le treci pragul.

Date de contact:

support@stailer.ro

Add a Comment