Si totusi se poate! Primele rezultate.

Ca sa fiu sincer, acest prim articol din serie era planificat pentru ziua de joi, 8 septembrie 2014, cand acest blog urmeaza sa implineasca… o saptamana 🙂 . Se pare insa ca cineva m-a impins de la spate sa-l scriu mai repede. Cineva s-a grabit sa scoata in evidenta primele rezultate ale muncii mele. Cine? Cum cine? Google!

Dragii mei, desi am lansat blogul doar de 4 zile, am ajuns aproape de unul din scopurile propuse. Mi-am propus sa ajung… candva… sa fiu primul in lista returnata de Google la cautarea expresiei “blogger profesionist“. Ei bine… inca n-am ajuns pe primul loc, dar sunt pe podium. Adica pe locurile 2 si 3! Cautati si voi, sa va convingeti:

Stiu insa ca saltul de la locul 2 la 1 nu este usor. In plus, prima pozitie e ocupata de… un titan al blogosferei romanesti. Stiu de asemenea si ca infinit mai greu decat acest salt va fi… pastrarea pozitiei! Asa ca nu ma umflu in pene, nu ma multumesc cu ce-am facut pana acum, voi continua ceea ce am inceput. Am vrut doar sa impartasesc cu voi primele rezultate vizibile 🙂 .

Oare s-o fi induiosat Google cand a ajuns la prima mea postare din seria SEO – Ghid esential pentru bloggeri in care-i spuneam ca nu scriu pentru el (Cititorii nostri, prietenii nostri) 🙂 ?

P.S.:  Fiti pe faza pentru detalii despre cum puteti primi gratis 2 bilete la Scorpions!

Add a Comment