Sfaturi pentru a cumpara bilete de avion mai ieftine

Bugetul este foarte important in vacanta, iar acesta devine din ce in ce mai important pe zi ce trece. Din pacate, din lipsa unui buget exorbitant, tot mai multe persoane aleg sa isi petreaca perioada concediilor acasa, fara sa stie ca nu este nevoie sa cheltuiesti sume mari, pentru o experienta inedita.

Tot ce trebuie sa stiti este ca organizarea este punctul-cheie pentru un concediu ieftin, de aceea, in articolul de astazi va vom prezenta cateva sfaturi utile pentru a va achizitiona biletele de avion la un pret mai mic. Este mai usor decat ati putea crede! 

Fiti flexibil

Incercati sa nu aveti o data fixa in care sa plecati in vacanta, pentru ca, daca alegeti sa plecati intr-o zi prestabilita, sunt sanse foarte mari ca pretul biletelor de avion sa fie la un pret foarte mare.

Practic, tot ce aveti dumneavoastra de facut este sa verificati pretul biletelor in perioada in care aveti concediu, iar mai apoi sa stabiliti cand veti pleca. Astfel, puteti beneficia de un pret mai mic, mai ales daca alegeti sa plecati in cursul saptamanii. De obicei, in week-end-uri, pretul este destul de mare, insa, inainte de toate, cel mai bine ar fi sa verificati totul pe site-urile de specialitate.

Alegeti destinatii de buget

Sa spunem ca nu aveti cum sa schimbati perioada de vacanta, dar totusi, vreti sa mai salvati cativa banuti. Atunci, incercati sa verificati pretul biletelor pentru mai multe destinatii pe care ati dori sa le vizitati, iar mai apoi, o puteti alege pe cea mai ieftina.

Astfel, va veti bucura de un loc nou, pe care oricum il aveati pe lista cu zone de descoperit, toate acestea la un super pret. Pana la urma, fiecare destinatie este speciala in felul sau, iar acest lucru o face unica!

Optati pentru aeroporturile mai mici

De cele mai multe ori, aeroporturile mari au si preturi mult mai mari, comparativ cu cele mai putin cunoscute. Astfel, de ce sa platiti cativa zeci de euro in plus doar pentru a zbura sau pentru a ateriza pe un anumit aeroport?

Acestea fiind spuse, daca in orasul in care urmeaza sa aterizati exista mai multe aeroporturi, incercati sa vedeti preturile pentru fiecare dintre ele, iar ulterior, veti putea decide care este cel mai avantajos pentru dumneavoastra. Pana la urma, nu aeroportul face o experienta inedita, ci activitatile si locurile pe care va urma sa le descoperiti de-a lungul concediului. 

La finalul articolului…

Daca sunteti de parere ca avionul este mult prea mult pentru dumneavoastra, tot ce trebuie sa faceti este sa apelati la serviciile de inchirieri auto din Timisoara, oferite de compania Novum.

Acestea sunt intotdeauna atent verificate de profesionisti, masinile fiind permanent ingrijite si pregatite chiar si pentru cele mai lungi drumuri. Mai mult decat atat, serviciile de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum sunt disponibile si cu sofer, pentru ca dumneavoastra sa uitati chiar si pentru cateva zile de trafic sau aglomeratie. Va conducem catre o super vacanta!

Add a Comment