Servicii de top la saloanele de masaj bucurestene

Saloanele de masaj erotic nu sunt asa cum si le imagineaza multi dintre noi. Ele nu sunt simple camere sau apartamente in care esti intampinat de figuri obosite si extenuate de munca, de dimineata pana noaptea tarziu. Astazi, daca vei calca intrun salon masaj erotic din Capitala, spre exemplu, vei constata ca acestea ofera servicii de inalta tinuta.

Incepand de la mobilier, pana la sistemele moderne de incalzire si de preparare a apei calde menajere. Iar dincolo de instalatii si de cabine de dus spatioase, in saloanele de masaj erotic esti intampinat intotdeauna cu discretie sau si cu o cafea sau cu o bautura fina, in cazul in care doresti neaparat acest lucru. Iar pentru cei mai pretentiosi, se ofera si servicii de lux.

Masaj cu sampanie inclusa

Unul dintre serviciile din ce in ce mai solicitate in saloanele de masaj erotic este masajul cu diverse uleiuri sau licori care iti ofera relaxare totala. Astfel, in saloanele de masaj erotic din Capitala, spre exemplu, un pahar de sampanie din partea casei nu poate decat sa incalzeasca putin atmosfera, mai ales daca aceasta este si de buna calitate.

Bineinteles, in afara de aceasta, maseuzele te vor intampina cu uleiuri parfumate sau cu o atmosfera intima asa cum ai vazut doar in filme. Aerul discret iti va induce o stare de bine, in vreme ce aromele uleiurilor sau betisoarelor parfumate iti vor accentua starea de relaxare totala.

Dus asistat

Nu in ultimul rand, la saloanele de masaj erotic bucuresti Artemis serviciile sunt diversificate, in functie de bugetul fiecarui client. Astfel, un masaj erotic obisnuit implica prezenta unei singure maseuze, de obicei cu experienta, care te va duce intr-alta lume in cel mai scurt timp. Pentru persoanele cu dare de mana insa, acestea au la dispozitie dusul asistat cu una sau cu doua maseuze, pentru a intra in atmosfera.

In acest caz, dusul nu mai este doar o modalitate de a respecta regulile minime de igiena. Este un mod prin care barbatii care doresc sa scape de inhibitii au aceasta ocazie intr-un cadru cat se poate de intim si de relaxant. Iar dincolo de dusul asistat, o muzica difuza nu va face decat sa sporeasca aerul de mister.

Confidentialitate totala

Dincolo de toate, la saloanele de masaj erotic nu trebuie sa iti faci niciodata griji ca vei fi vazut de rude sau alte cunostinte. Aceasta din cauza sistemului de programari foarte bine pus la punct, care nu prea iti ofera ocazia de a da nas in nas cu vecinul de bloc sau cu alte persoane cunoscute.

Add a Comment