Service laptop sector 2 Bucuresti

Cei mai multi dintre noi ne inlocuim laptopul la cativa ani. Sigur, asta depinde foarte mult si de calitatea acestuia, de cat de multumiti suntem de el si daca apar anumite defectiuni sau accidente. Daca laptopul va face probleme, functioneaza dintr-o data mult prea incet sau din contra nu se mai aprinde deloc, ne puteti cauta pentru diagnostic gratuit la service laptop sector 2 bucuresti.

Cei mai multi dintre noi alegem sa le inlocuim pentru ca tanjim dupa modelele noi aparute, dupa functii si performante actuale sau poate pentru ca, asa cum am amintit deja, echipamentul pe care il avem nu mai functioneaza pe masura asteptarilor noastre sau pentru ca a suferit diverse accidente de-a lungul timpului. Prin urmare, cele mai multe laptopuri sunt aruncate prematur, insa specialistii de la onlaptop.ro ne spun cateva secrete.

Exceptand cazul in care cautati o mica scuza pentru a va cumpara un laptop mai performant si mai dichisit, ar trebui sa stiti ca exista cateva lucruri pe care le puteti face pentru a creste durata de viata a laptopului pe care il detineti deja. In afara a pierde timpul cu transferarea documentelor de pe laptopul vechi pe cel nou, pe termen lung acest lucru va ajuta sa economisiti bani.

Service laptop sector 2 Bucuresti va recomanda:

1. Aveti grija de laptopul dumneavoastra. Laptopurile sunt obiecte fragile. Ecranul se poate sparge usor, din cea mai mica neatentie (de exemplu uitati un stick usb pe tastatura si inchideti capacul cu putere peste el), tastatura este foarte mult solicitata si se uzeaza destul de mult, alimentatoarele se pot arde sau pot functiona necorespunzator, hdd-urile pot pica. La service laptop sector 2 Bucuresti, putem inlocui cele mai multe componente cu usurinta, la preturi medii, cu garantie si in timp scurt. Dar atentie, daca vi se defecteaza hdd-ul si nu aveti back up la date, va fi mult mai dificil si costisitor sa recuperati acele informatii.

Ideea este ca unele tipuri de uzura pot fi evitate prin simpla manipulare laptopului. Nu-l trantiti pe masa, in portbagaj, pe bancheta din spate si nici un pat, chiar daca vi de pare ca acolo este moale. In afara de display, hard diskul este una din cele mai fragile componente ale laptopului. La socuri si vibratii puternice se poate defecta. Prin urmare, manipulati cu grija laptopul, usor si mai ales atunci cand este in functiune este de preferat sa nu-l miscati. Nu miscati laptopul atunci cand hdd-ul efectueaza operatii intensive. In acest mod, laptopul dumneavoastra va avea cu siguranta viata mai lunga.

Daca apar insa probleme cu hdd-ul, cu displayul sau orice alte componente, va asteptam in service laptop sector 2 Bucuresti pentru diagnostic gratuit si reparatii profesionale cu garantie.

Add a Comment