Protectie pentru geamurile tale – intra pe alexiana.ro si descopera oferta la rulouri exterioare                                                                           

Poate deveni obositor sa iti cureti geamurile, mai ales dupa o furtuna sau o iarna mai grea. Cel mai bine ar fi sa faci sa le protejezi cat poti de mult, fie ca doresti sa protejezi geamurile casei tale, magazinului sau institutiei pe care o conduci, ar fi bine sa iei in calcul aceasta optiune.

Unde poti gasi astfel de servicii?

Internetul este plin de oferte si cu siguranta uneori ramai poate fara speranta si confuz ca nu stii de unde sa alegi varianta potrivita pentru tine.  Asa ca o sugestie este sa iti ofer cateva detalii despre unul dintre cei mai buni furnizori din piata si despre cum poti intra in contact cu ei cat mai rapid.

Intra pe alexiana.ro si aici gasesti o varietate de sugestii. Astazi vreau sa iti povestesc putin despre rulouri de exterior. Ce au aceste rulouri ca avantaje pentru tine? Pot incepe prin a descrie materialul, acestea sunt dotate cu lamele din aluminiu vopsite: rezistenta si fiabiliate pe termen lung, sunt umplute cu spuma poliuretanica, lucru care asigura izolarea termica si fonica, carcasa rulourilor este confectionata din aluminiu, pot fi controlate fie manual prin snur sau chiar electric prin utilizarea unei telecomenzi sau a unui intrerupator.

Un alt atu pe care il vei gasi la rulouri exterioare Alexandria, este faptul ca pot fi dotate chiar cu plasa de anti-insecte si de asemenea, pot fi montate pe geam sau pe perete sau chiar pot fi incastrate in zidarie.

Intretinerea rulourilor exterioare

Acestea se pot intretine destul de simplu si usor, poti folosi o laveta inmuiata in apa calda si un detergent mai slab; nu este recomandat sa cheltui banii pe produse de curatare scumpe si puternice, asta te va ajuta sa economisesti bani, dar va lungi si traiul rulourilor.

Cu o intretinere simpla si rapida, viata rulourilor va fi crescuta. De asemenea, recomandat este sa fie dechise undeva la 5 ori pe zi cu o revizie anuala, daca sunt folosite mai mult de 50 ori pe zi, atunci intretinerea lor se va face la 6 luni. Da, practic cei de la Alexiana Group te vor ajuta si cu mentenanta.

Alte beneficii oferite de Alexiana Group sunt faptul ca te vor ajuta cu masuratorile la locul respectiv si cu transportul, aceste servicii incluse sunt gratuite.

Pe langa aspectele tehnice enumerate mai sus, un alt factor decisiv si la fel de important este modelul pe care vrei sa il alegi si evident, culoarea. Toate aceste imbunatatiri ale casei tale vor spori confortul si vor aduce un sentiment de liniste. Poti alege din varietatea de modele si culori pe care Alexiana Group le au incarcate pe site-ul lor.

Aceste tipuri de rulouri iti vor aduce un randament foarte bun in timp, nu mai ai nevoie de draperii pe care poate le rupi din greseala sau trebuie spalate mult mai des, cu rulourile exterioare iti asiguri un confort mare, fie ca vrei putina umbra in casa sau chiar o mai mare intimitate seara.

Contact

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Add a Comment