Producator de textile pentru nevoile tale

Textilele pe care le folosim sunt foarte importante. De la prosoape, pana la haine, lenjerii de pat sau chiar fete de masa. Acestea pot dauna pielii si pot provoca alergii grave daca nu sunt de calitate. In plus, calitatea lor este cea care dicteaza si atunci cand le curatam, unele fiind mult mai greu de curatat, au un miros specific si nu pot lua din aromele solutiilor pe care le folosim.

In ceea ce priveste cele superior calitativ, acestea se curata usor, au un miros excelent dupa procesul de curatare, rezista mai mult si cel mai important – nu dauneaza pielii. Coneltex este un producator de textile pentru nevole tale, ce iti pune la dispozitie o gama larga din aceste produse.

Compania se bucura de succes inca din anul 1993. Au o deosebita grija pentru confortul clientului, oferind posibilitatea de a cumpara mai multe tipuri de textile. Poti alege dintr-o varietate de pilote sau perne, cat si produse pentru hoteluri, pensiuni sau restaurante.

Asadar, fie ca detii o afacere, fie ca iti doresti sa achizitionezi textile de calitate pentru propriul confort, in orice caz vei gasi produsele corespunzatoare pe site. De asemenea, la Coneltex ai si alte textile disponibile pentru pat. Vezi aici modele de paturi si alege-o pe cea preferata!

Varietatea de produse cuprinde mai multe articole in materie de textile, care au o calitate cu adevarat superioara. Acestea se curata rapid si pot fi folosite de mai multe ori fara probleme. La fiecare spalare acestea nu se deterioreaza si nu este necesara tratarea lor chimica. Produsele de pe site se intind de la simplele lenjerii de pat, pana la cuverturi, fete de masa, naproane si chiar masti faciale medicale.

Lenjerii de pat pentru orice preferinta

Pe site-ul coneltex.ro ai la dispozitie lenjerii de pat pentru orice preferinta sau anotimp. Gama larga de produse include lenjerii de pat brodate, din bumbac creponat, creponat satinat, din damasc, finet, lenjerii finet din 6 piese, Ranforce, saten sau sifon imprimat. Acestea pot fi de o persoana sau doua, iar calitatea lor este una superioara. Modelele lor variaza si se potrivesc foarte bine atat paturilor matrimoniale pentru adulti, cat si paturilor pentru copii.

Tot in ceea ce ii priveste pe cei mici, sunt disponibile seturi de patut cu protectie sau fara, atat pentru bebelusi, cat si pentru cei mai mari. Acestea nu dauneaza pielii si nu afecteaza somnul copilului.

Pilote speciale pentru toate anotimpurile

Pilota joaca un rol important in calitatea somnului. Aceasta trebuie sa fie corespunzatoare cu temperatura din incapere si sa ne ofere relaxarea de care avem nevoie pe timpul noptii. La Coneltex gasesti o gama variata de pilote pentru orice anotimp. Acestea pot fi din bumbac creponat, neted, din microfibra, cocolino, aloe vera sau tip 4 anotimpuri.

Modelele pilotelor sunt variate si pot fi folosite pe timpul zilei sau pe cel al noptii, oferind un confort ideal, fara sa dauneze pielii. Cu ajutorul lor nu vei transpira si totodata nu vei resimti temperaturi scazute.

Add a Comment