Precisa – sursa ta pentru o echipare completa a laboratorului

 

Decizia de a infiinta un laborator de specialitate, indiferent de aria de activitate, trebuie sustinuta de alegeri responsabile in ceea ce priveste aparatura, dar si consumabilele, echipamentele industriale, reactivii.

In conditiile in care piata de desfacere este una ampla, deci nu duci lipsa de optiuni, trebuie sa te orientezi dupa un furnizor care se remarca printr-o serie de calitati. Spre exemplu, un portofoliu complet de produse este un aspect esential la care trebuie sa te raportezi.

Precisa – sursa ta pentru echiparea unui laborator profesional

Cu experienta indelungata in domeniu, lansata pe piata de profil din 2002, Precisa te intampina cu o varietate de solutii. Are ca obiect principal de activitate distributia de aparatura de laborator, reactivi, consumabile diverse, dar si echipamente industriale in functie de specificul fiecarui tip de laborator.

Daca interesul tau este de a face selectia celor necesare in varianta clasica, adica din cadrul punctelor de lucru ale furnizorului, ai in vedere adresele pentru acestea de pe precisa.ro. Specialistii dispun de o logistica  bine pusa la punct, astfel ca poti beneficia de transport indiferent de orasul in care locuiesti. Astfel, ai si varianta online de a comanda produsele dorite.

Ce recomanda serviciile si produsele acestui nume? Ei bine, nu doar experienta indelungata in domeniu, dar si alte calitati fac din Precisa.ro un reper. Este vorba despre complexitatea serviciilor oferite. Astfel, societatea dispune si de personal tehnic si de vanzari bine pregatit, deci nu se pune problema ca nu vei primi recomandarile corespunzatoare pentru a face achizitiile potrivite.

Un alt motiv pentru care Precisa este un reper se refera la flexibilitatea pe care o prezinta. Astfel, echipa a reusit sa acopere intreg teritoriul tarii, fiind recunoscuta si pentru profesionalismul cu care activeaza pe piata de profil.

De asemenea, multi merg pe increderea pe care o ofera specialistii. De altfel si faptul ca Precisa colaboreaza cu companii importante din tara reprezinta un plus. Acesti colaboratori sunt in general institutii de sanatate – atat private, cat si publice, regii de apa, centrale electrice, laboratoare de analiza fizice si chimice, precum si diverse agentii de mediu.

Pentru a mentine publicul interesat vizavi de produsele si serviciile oferite, Precisa a avut in vedere extinderea permanenta a portofoliului sau, adaptandu-se constant la noutatile de profil.

Pentru fiecare alegere de produs, societatea ofera clientilor suport tehnic privind implementarea acestuia, astfel de intrebuintarea sa fie sigura si de durata, iar precizia rezultatelor sa nu fie influentata in niciun fel.

Alte aspecte ce recomanda o astfel de colaborare se refera la interesul neobosit vizavi de mentinerea standardelor inalte privind calitatea tuturor celor cuprinse de portofoliul de produse si servicii. Ofera solutii vertificate, colaborand cu furnizori externi de renume precum RADWAG, GFL, HANNA INSTRUMENTS, FUNKE GERBER, HACH LANGE si altii. In functie de necesarul laboratorului tau, poti consulta lista de optiuni de pe site-ul oficial.

Vezi aici ce optiuni iti pun la dispozitie expertii si nu ezita sa ceri recomandarea lor privind achizitia / achizitiile pe care le ai de realizat.

Add a Comment