Nu Oricum iti vine in ajutor – cum sa iti pregatesti gradina pentru sezonul rece!

 

Odata cu venirea sezonului rece ti se pare ca activitatea ta din gradina s-a terminat, nu? Nu e chiar asa. Pare ca greul de acum incepe. Pana la prima zapada, gradina ta trebuie sa fie impecabila, atat estetic, cat si functional. Magazinul online Nu Oricum iti poate fi de ajutor in acest sens.

Nu cred ca mai este cazul sa vorbim despre culegera roadelor, lucru deja facut de prin luna septembrie si poate chiar inceputul lui octombrie. Vreau sa vorbim despre semintele de legume pe care le regasesti pe NuOricum.ro si trebuie cultivate din toamna. In plus de asta, depanam subiectul si asupra activitatilor pe care trebuie sa le faci pentru a pregati gradina pentru trecerea peste sezonul cu adevarat rece.

Principalele activitati de toamna in gradina

Pentru luna noiembrie, in ceea ce priveste gradina, trebuie sa te ocupi de plantarea legumelor perene, cum sunt rubarba si sparanghelul. Nu uita sa recoltezi pastarnacul dupa primul inghet. De ce tocmai atunci? Ei bine, primul inghet ii ofera acea savoare desavarsita.

Usturoiul, arpagicul, sparanghelul, spanacul, salata, ridichiile si prazul sunt legume ce trebuie plantate toamna. Gasesti astfel de seminte pe nuoricum.ro. Sa stii ca nu au neaparata nevoie de sera pentru a rezista. Sunt deja legume renumite pentru rezistenta lor la inghet, in plus de asta, pe timp de iarna doar germineaza, urmand ca in primavara sa incolteasca.

Pe langa grija acordata legumelor, de o protectie la fel de mare au nevoie si florile. In luna noiembrie nu e deloc tarziu sa plantezi bulbii de flori: lalele si zambile. Fa-o cat mai repede pentru a impiedica daunatorii sa apara. Totodata, in acest fel si bolile pot fi tinute la distanta.

Erbicidele te pot scapa de lupta cu buruienile

Chiar daca toamna isi face treaba de una singura, respectiv lasa fara viata toate buruienile si plantele de care nu mai ai nevoie, ai putea grabi tot acest proces cu ajutorul erbicidelor.

Gasesti tot la nuoricum.ro. o categorie doar cu erbicide eficiente, de la producatori de top de pe aceasta piata. Fiecare produs in parte vine insotit de toate informatiile cu privire la modul de administrare si tipul de plante asupra carora are efectul dorit. Cu ajutorul erbicidelor, in cel mai scurt timp, gradina ta nu va mai fi o parcela de pamant plina de buruieni, ci una curata.

Pe cei de la Nu Oricum ii gasesti in comuna Baleni, judetul Dambovita, soseaua Bucuresti-Targoviste. Pentru comenzi poti folosi numarul de telefon 0787 603 417 sau una dintre adresele de e-mail: office@nuoricum.ro sau comenzi@nuoricum.ro.

Add a Comment