Moduri de a face o impresie buna la locul de munca

jobVrei sa iesi in evidenta la locul de munca, dar ar trebui sa o faci doar pentru motivele corecte. Este important sa faci o impresie buna pentru seful tau. Daca faci asta, el sau ea va fi mult mai probabil sa va ofere o si mai mare responsabilitate, ceea ce poate duce la promovori si aprecieri. Aici sunt cateva idei si moduri pentru tine sa-ti poti impresiona seful.

Utilizati eticheta corecta la birou

Seful tau va aprecia daca urmati regulile de eticheta de birou la fel ca si restul colegilor. De exemplu, ar trebui sa utilizati telefonul mobil in mod corespunzator, bunele maniere la masa si sa ai habar sa scrii un e-mail pentru corespondenta de afaceri si sa utilizezi telefonul la locul de munca.

Recunoasterea greselilor

Cand ai facut o greseala la locul de munca, pe care toata lumea a facut-o in mod inevitabil la un moment dat, recunoste. Nu trebuie sa ignori eroarea sau, si mai grav, sa dai vina pe altii. In schimb, trebuie sa-ti asumi responsabilitatea si sa vii cu o modalitate de a repara greseala. Seful tau nu va fi prea fericit ca ai dat-o in bara chiar de la inceput, dar va recunoaste ca cel putin ai reactionat bine.

Add a Comment