Modernizare si culoare in baie

baieDin punct de vedere al designului, baile sunt intotdeauna o provocare. Ca mai toate spatiile utilitare, baile sunt, din necesitate, in cea mai mare parte umplute cu piese care sunt mai degraba functionale decat la moda. Aceste piese, de asemenea, tind sa fie dificil de indepartat sau inlocuit, facandu-le consumatoare de timp si costisitoare pentru a mentine un aer actual si modern al spatiului.

Una dintre cele mai mari provocari oferite de bai este cum sa obtii culoare in aceasta incapere. Dar, provocarea este, de asemenea, o oportunitate din a face dintr-o simpla baie o mare realizare din punct de vedere al designului. Bineinteles, cele mai multe lucruri pe care le veti gasi intr-o baie sunt concepute pentru a arata curat, mai degraba decat indraznet sau modern. Dar gasirea unor modalitati creative de a adauga culoare si stil pentru aceasta camera este mai usoara decat ati putea crede. In plus, ati putea ramane uimiti de impactul pe care chiar si o mica schimbare o poate avea. Iata cateva idei de upgrade-uri colorate uimitoare pentru baia ta. Distreaza-te amestecand si potrivind aceste sfaturi in propria baie si inainte sa-ti dai seama, vei avea un spatiu cu totul nou.

Accesorii colorate pentru baie

Asa cum orice stilist iti va spune, crearea unui aspect este dat in mare parte de accesoriile folosite. Si, intr-o camera in care cele mai multe dintre piesele de mobilier sunt asezate pe podea, accesoriile sunt intotdeauna un loc bun pentru a incepe. Puteti amesteca culoarea, modelele sau chiar stilul si epoca de piese diferite pentru a crea un aspect unitar, care iti va transforma spatiul. Aducerea de plante si flori in diferite nuante care completeaza paleta de culori pentru a adauga viata si adancime spatiului la povestea culorii.

Seturi de covoare colorate in baie

Un alt mod simplu de a infuza o pata de culoare intr-o camera sobra, cu un aspect sters este prin adaugarea unui covor atractiv. Covoarele sunt bine cunoscute pentru capacitatea lor de a finaliza aspectul unui spatiu sau de a actiona ca o piesa de fundament pentru construirea unei povest de culoare mai elaborate. Fie ca sunteti in cautarea a ceva de construit sau ai nevoie doar de o doza puternica de culoare si de un model pentru a da viata in incapere, exista cateva lucruri care-si fac treaba, cum este si cazul unui covor bun.

Tapet colorat in baie

Singurul spatiu din baie care va ofera mai mult o zona in care sa va puteti juca cu nuantele sunt peretii. Iar aici posibilitatile abunda. Pictura pe pereti este o optiune grozava pentru transformarea paletei de culori, dar tapetul va ofera atat model, precum si culoare, un alt prilej de a crea o potrivire cu camera. Vrei un spatiu cu un aer super modern, cu o paleta clara de culori curate sau un model cu o intoarcere de art deco, poate un motiv simplu din natura, care sa-ti transforme baia intr-o oaza de zi cu zi? Orice-ti doresti, un tapet in baie iti poate aduce toatea acestea.

Add a Comment