Mituri din lumea pariurilor sportive care pot avea un imact negativ asupra ta

 

Aceasta lume in care se integreaza tot mai multi pariori este una plina de mister si strategie. Nu putine sunt momentele in care un parior aflat la inceput de drum este marginalizat de cei veterani. Motivele sunt diverse, printre multitudinea lor aflandu-se si faptul ca fiecare parior munceste doar pentru el, nu doreste sa impartaseasca strategiile proprii cu ceilalti.

Din misterul acesta al strategiilor reies si o multitudine de mituri ce au un mare impact negativ asupra celor aflati la inceput de drum, cei ce nu stiu exact cum se trag sforile in acest cerc vicios.

Daca si tu te afli in aceasta situatie ai ajuns unde trebuie. In cele ce urmeaza iti voi spune ce zvonuri se invart in jurul pariurilor, pe care dintre ele trebuie sa le ai in vedere si pe care nici nu trebuie sa le asculti.

Casele de pariuri fac tot posibilul ca tu sa nu castigi – fals?

Unul dintre cele mai mai zvonuri este cel cum ca fiecare casa de pariuri te manipuleaza in asa mod incat tu sa nu ai nicio sansa la castig. Nu trebuie sa uiti ca nimeni nu stie dinainte deznodamantul unui meci, nici macar suporterii. Deci aceasta afirmatie ce circula in acest cerc al pariorilor este una pe cat se poate de eronata.

Echipele ce nu joaca acasa au mult mai multe sanse sa nu obtina o victorie

Romanii aleg sa parieze intotdeauna pe echipa ce joaca acasa si nu pe cea venita din deplasare. Unul dintre motive ar fi ca cea venita din deplasare nu cunoaste in totalitate stadionul, daca se poate spune asa, si va avea nevoie de ceva timp pentru acomodare.

Din nou este vorba despre o afirmatie eronota. Victoria echipei nu se trage din locatia stadionului, locatia in care se desfasoara meciul, ci de pe urma mai multor factori. Printre acesti factori se numara starea gazonului, prognoza meteo din ziua ce mare, nivelul de pregatire al echipelor si asa mai departe.

O cota mai mica iti va aduce un castig mai mare

Cotele par lucruri destul de neinsemnate pentru cei ce sunt noi in acest cerc al pariorilor. Trebuie amintit ca o cota reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata.

Mai exact, o cota mai mica, in cazul unei victorii, ii va furniza pariorului o suma de bani mai mare. In caz constrar, cota mai mare, in cazul victoriei, ii va aduce castigatorului o suma de bani mai mica. Piata de ponturi este platforma de pe care te poti inspira in ceea ce priveste cotele.

Exista numeroase strategii ce se invat in jurul cotelor – cum se aleg, care sunt sansele ca acestea sa simbolizeze complet deznodamantul meciului si multe altele. In timp le vei descoperi pe toate si vei avea posibilitatea sa iti alegi strategia dupa care te ghidezi.

Nu uita sa ai in vedere de fiecare data cand pariezi ponturile tipsterilor veterani, a celor ce stiu cum sa te ajute sa te clasezi cat mai aproape de castig. Poti incepe chiar acum accesand https://piatadeponturi.ro/best-deals.

Add a Comment