Masini de inchiriat in capitala

Esti in cautarea unor masini de inchiriat in capitala? Serviciul poate fi accesat atat online, cat si telefonic, pentru a afla toate informatiile necesare. Site-ul fmnrent.ro este locul din care poti alege masina dorita pe care sa o folosesti atunci cand vei ajunge in Bucuresti, direct din aeroport sau o alta locatie specificata. Nu a fost niciodata mai simplu sa inchiriezi un autoturism!

Fie ca te afli aici pentru a vizita orasul, vrei sa studiezi in capitala sau serviciul te-a delegat aici, beneficiezi de inchirieri auto in Bucuresti. Pe platforma fmnrent.ro sunt disponibile toate informatiile referitoare la incheierea unui contract ce priveste inchirierea masinii. Sunt conditii minime pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a putea inchiria, precum varsta minima de 21 de ani si permisul obtinut de minimum un an.

Inainte de a face pasul privind solicitarea serviciului de rent a car Bucuresti, citeste pe site toate informatiile necesare. In acest fel, te vei bucura de o cooperare eficienta, unde ambele parti cunosc indatoririle si atuurile. Spre exemplu, nu poti inchiria o masina daca ai 19 ani sau daca permisul de conducere nu este valabil. Informatiile pe care le regasesti pe site sunt foarte utile, asadar nu vei avea probleme daca le vei citi cu atentie!

In vederea obtinerii unui contract de inchirieri auto in Bucuresti, trebuie sa efectuezi o solicitare privind tipul de masina dorit, perioada de inchiriere si locatia de predare si preluare, cat si numele persoanei ce face rezervarea. Sunt masini de inchiriat in capitala prin intermediul fmnrent.ro care vor indeplinii toate conditiile impuse de tine, pentru a avea un confort maxim. Autoturismul poate fi condus si de o alta persoana in afara celei care va face rezervarea, doar ca trebuie specificat acest lucru in contract.

Dupa ce ai trimis solicitarea, unul dintre reprezentanti va face o rezervare provizorie a masinii dorite pentru perioada in care ai nevoie. In cazul in care oferta iti convine, confirmarea trebuie trimisa in termen de 48 de ore. Odata cu finalizarea contractului, masina te va astepta la data, ora si locatia stabilita impreuna cu reprezentantii FMN Rent. In momentul livrarii masini se va semna contractul si se completeaza fisa de predare-primire, urmand a fi efectuata plata.

Perioada de inchiriere a masinii se poate prelungi, singura conditie necesara fiind contactarea reprezentantilor cu minimum 24 de ore inainte de expirarea contractului. Daca masina pe care ai inchiriat-o este inca disponibila, vei primi un act aditional de prelungire. In cazul in care incheierea perioadei se face in mod normal, fara prelungire, predare masinii se va face in aeroport sau intr-o alta locatie stabilita. Te va astepta un reprezentant cu o pancarta unde este scris numele tau.

Masina va fi predata la sediul FMN Rent, in proximitatea aeroportului. Serviciul de inchirieri auto de pe site-ul fmnrent.ro este disponibil online, oricand, chiar si pentru eventualele situatii neprevazute. Poti contacta telefonic reprezentantii in cazul defectiunii masini sau implicarii intr-un accident. Beneficiezi de masini de inchiriat in capitala, pentru tot parcursul sederii tale!

Add a Comment