La ce va ajuta Site Explorer de la Ahrefs?

In cazul in care nu stiati, Ahrefs group buy poate reprezenta cea mai indicata solutie pentru dvs. atunci cand aveti nevoie de instrumente seo de cea mai buna calitate, printre care si Site Explorer, despre care veti putea afla mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Site Explorer

Acest instrument este unul care are o deosebit de mare importanta dat fiind faptul ca va ajuta sa obtineti o privire detaliata a traficului de cautare organica si a profilului backlink al oricarui site web sau al unei adrese URL.

Instrumentul de cercetare competitiv pe care il cautati cu siguranta este Site Explorer, iar in cele ce urmeaza veti descoperi si de ce am facut aceasta afirmatie. Ahrefs Site Explorer combina trei instrumente SEO puternice intr-o singura interfata:

Cercetarea in domeniul traficului organic cu scopul de a se vedea care sunt cuvintele cheie pe care le clasifica concurentii dvs. si care pagini aduc cel mai mare trafic de la motoarele de cautare.

Backlink checker care va poate fi de mare folos atunci cand doriti sa aflati care site-uri web se leaga de site-urile concurentilor dvs. si va ajuta deasemenea sa masurati calitatea profilului lor de backlink.

Investigarea traficului platit care va ajuta sa aflati daca concurentii dvs. efectueaza publicitate de cautare cu plata si unde isi fac traficul platit.

In momentul in care intentionati sa aflati cat de mult trafic de cautare organica genereaza un site tinta si ce cuvinte cheie se clasifica in cautare, cu siguranta este extrem de necesar sa va indreptati atentia catre acest instrument care dupa cum spuneam, poate fi achizitionat prin pachetul Ahrefs group buy.

Cercetare Trafic Organic

Vreti sa vedeti ce cuvinte cheie va clasifica concurentii foarte bine in cautare si cat de mult le aduce traficul? Probabil va ganditi ca este extrem de dificil sa efectuati in acest sens o cercetare a traficului organic, insa lucrurile nu stunt atat de complicate precum par. Doar introduceti site-urile lor in Site Explorer si rasfoiti sectiunea “Cautare organica” a rapoartelor.

Ahrefs monitorizeaza peste 130 de milioane de cuvinte cheie numai in SUA (+ mai mult pentru peste 100 de alte tari), deci avem o acoperire suficienta pentru a picta o imagine destul de precisa a traficului de cautare organica a site-urilor Web.

Un asemenea instrument nu va ajuta doar in ceea ce priveste dorinta dvs de a cerceta traficul organic, ci va ajuta si sa obtineti lista cu cuvintele cheie pe care un site web sau o adresa URL le clasifica in cautare.

Cercetare backlink

Doriti sa disecati profilul de backlink al unui anumit site? Doar puneti-o in Site Explorer si navigati la sectiunea “Profil de backlink”. Ahrefs are cel mai rapid crawler backlink din industrie si are cel mai mare index de backlink live (peste 15 trilioane de linkuri), ceea ce face ca Site Explorer sa fie cel mai bun instrument pentru cercetarea backlink.

Site Explorer va ajuta sa obtineti o lista a tuturor backlink-urilor care indica un site web sau o adresa URL.

Cuvinte cheie de cercetare platite

Vreti sa stiti daca concurentii dvs. cumpara anunturi afisate in reteaua de cautare si care sunt acele cuvinte cheie pe care liciteaza? Navigati la sectiunea “Cautare platita” a rapoartelor pentru a obtine toate detaliile suculente.

Utilizand instrumentul Site Explorer veti putea sa obtineti lista cu cuvintele cheie pe care le promoveaza un site web sau o adresa URL tinta. Sectiunea “Pagini” va permite sa aflati rapid ce pagini de pe un site tinta au cele mai multe backlink si actiuni sociale.

Cu stite Explorer puteti opta pentru cercetarea link-urilor de iesire, utilizand sectiunea special creata in acest sens, care va ofera o idee despre modelele de legare a unui site tinta.

Add a Comment