Iata de ce trebuie sa detii o pompa submersibila in gospodaria ta

Pompele submersibile te pot scoate din o multime de probleme. Aceste echipamente de drenare a apei este esentiala in arsenalul oricarei persoane care locuieste la curte in mod special. Ati patit cu siguranta sa aveti vreodata o inundatie, sau a trebuit sa scoateti rapid apa dintr-o piscina sau un iaz, iar metoda traditionala cu galeata e epuizanta si pierdeti timpul. Pe shop-einstal.ro, gasiti o varietate de modele dintre care sa alegi, in functie de necesitatile tale.

Cum sa alegi o pompa submersibila

Fiecare este rezistenta in fata coroziunii, au o viata mai indelungata decat hidrofoarele si desi folosesc tehnologii de ultima generatie,  trebuie sa iei in considerare cateva aspecte tehnice pentru a face alegerea cea mai potrivita inainte de achizitie. Principalele lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare sunt dimensiunea maxima a depunerilor si impuritatilor ce pot fi filtrate cu ajutorul pompei.

Modelele disponibile in catalogul online al celor de la shop-einstal.ro sunt potrivite in diverse aplicatii domestice, de la uzul casnic prin alimentarea cu apa curata, la utilizarea in gradina pentru sistemele de irigatii in agricultura si horticultura si chiar si pentru puturi.

Aceste pompe submersibile pentru puturi, pot functiona in regim hidrofor adaugandu-se cu usurinta la sistemul de instalare al pompei cu vas de expansiune, preostat, manometru si o supapa de sens. Montajul pompei cu preostat electronic reglabil, ofera posibilitatea reglarii presiunii de minim si presiunii de maxim. In ceea ce priveste montajul unei astfel de pompe cu variator de turatie Epower MM, aveti mai multe avantaje:

  • nu necesita vas de expansiune
  • o presiune constanta, fara fluctuatii
  • protectie impotriva lipsei apei
  • protectie impotriva supra-tensiunii sau sub-tensiunii
  • pornire soft start
  • functie de antigripare a pompei
  • protectie anti-inghet

Alte beneficii ale pompei submersibile

Pomparea apei curate din puturi sau fantani mai mari, au nevoie implicit de pompe corespunzatoare pentru ca apa sa ajunga perfect filtrata de materiile solide si nisipul din apa. Acestea sunt amplasate adanc in apa si imping apa catre suprafata.

Beneficiile utilizarii unei pompe submersibile sunt un consum redus de energie electrica, putere sporita, presiune mult mai buna si implicit cantitati mai mari de apa filtrata, dar si lipsa zgomotului dat fiind ca sunt plasate adanc, nederanjand pe nimeni din jur.

Utilizarea acestora intr-un context domestic, aduc un plus de productivitate, economisiti timp si bani, pentru ca nu este necesara pregatirea lor de fiecare data. Pe toata durata lor indelungata de viata va trebuie prea putin sa interveniti asupra lor, defectarea sau nefunctionarea lor aparand greu. Fiecare pompa vine insotita de detaliile tehnice necesare precum si descriere detaliata si se gasesc intr-o gama variata pe acest site.

Luand in considerare toate aspectele de mai sus, apelarea la un distribuitor de incredere precum shop-einstal.ro, va garanteaza produse profesionale, de inalte standarde calitative, pentru ca fiecarui client sa ii fie satisfacute nevoile in ceea ce priveste buna functionare a gospodariei.

Pentru comenzi sunati la:

0766261389

0786124777

0766261392

Program de luni pana vineri intre orele 8-17, sambata 9-14.

Add a Comment