Hai sa iti explic de ce nu mai sun la frizerii de cand am descoperit Stailer

Si ca barbat e greu sa gasesti un loc pe scaunul stilistului cateodata. Acasa nu obtii aceleasi rezultate ca la salon, oricat te-ai incapatana si stradui. N-ai tu skill-urile unui barbier priceput si de cele mai multe ori daca te vede partenera cum ti-ai ciuntit barba, te pune sa o dai jos cu totul.

De par nici nu mai zic, daca te aventurezi in a-l tunde, e posibil sa ramai in zona cefei cu petice de par lipsa. Numai femeile au ochi la spate si tu stii asta. Ce face stilistul e sfant, fiindca iesi din salon aranjat la o precizie milimetrica, parca esti pregatit de armata.

Insa, uneori programul tau liber nu coincide cu al stilistului pe care-l stii. De multe ori am patit asta si trebuia sa astept zile intregi sau chiar saptamani pana ma programa si pe mine. Dar, de cand am aflat de Stailer totul s-a schimbat, iar mai jos vei afla de ce.

De ce prefer Stailer in locul telefonatului catre salon

Fiindca de multe ori suna telefonul in nestire in salon si nu raspunde nimeni. Nivelul decibelilor dintr-un salon, de la muzica, de la uscatoare, de la femei ce carcotesc si rad, acapareaza catodata zgomotul telefonului. Sau evident, trebuie sa astepti dupa disponibilitatea lor.

Deci nu e prea eficient pentru tine, mai ales daca ai o urgenta stilistica si ai nevoie de o transformare astazi. Fiindca tot avem aplicatii si folosim internetul pentru orice, de ce sa nu il folosim si pentru a ne face programarile online, rapid si simplu? De subliniat faptul ca platforma este complet gratuita, fara vreo taxa ascunsa.

Intri pe www.stailer.ro, selectezi filtrele de pe prima pagina si anume orasul tau, genul, serviciul dorit, data si ora, iar de acolo obtii lista cu disponibilitatile din oras. Sunt inscrise in platforma saloane din Iasi, Cluj, Oradea, Timisoara si Bucuresti momentan.

Daca esti din Timisoara de exemplu, unul dintre cele mai apreciate saloane este Barbiere Barbershop. Deci daca iti doresti o programare rapida la barbershop-ul Barbiere din Timisoara, ai toate sansele sa gasesti chiar azi un loc disponibil.

Ce am mai descoperit pe Stailer

Initial mi-am facut o programare rapida, fara cont, ca sa vad si eu cum e. Dupa m-am convins ca nu mai vreau vreodata sa sun la salon, asa ca mi-am facut un cont, care este de asemenea gratuit. Din cont poti gestiona cand vrei programarile facute, poti anula fara a plati taxe sau a suna stilistul, poti vedea la ce saloane ai fost, ca sa stii cand sa revii cand vezi ca-ncepe sa-ti stea parul intr-o mie de directii.

Numai stilistul ti-l poate imblanzi, asa ca fa-ti o programare prin Stailer. Daca vrei o scurtatura, vezi aici lista cu frizerii si barbershop-uri din Timisoara. Alege in functie de pret, recenzii ale altor clienti, poze din salon sau ale altor lucrari. Contul te ajuta si cu remindere daca stii ca memoria ta te cam lasa uneori.

Intra si tu pe platforma sa-ti faci programarile la salon online rapid, simplu, gratuit. Pentru alte informatii poti scrie la support@stailer.ro sau acceseaza live-urile Q&A de pe site.

Add a Comment