Fapte bune

Gesturi de caritate gen “cumpără-mi şi mie domeniul ăla” am mai făcut eu. Chiar dacă de multe ori a părut suspect că vreau să ajut pe cineva fără să cer nimic în schimb. Ştiu, poate că şi mie mi s-ar fi părut la fel dacă ar veni unu’ la mine să îmi dea ceva moca, aşa fără vreun motiv. Dar mie mi-au plăcut ideile unora, şi vă ştiţi voi… ăştia care aţi mai primit mocăciuni de la mine :)) . Nu am cerut nimic în schimb, nici măcar un link.

Ultima chestie “donată” a fost domeniul ăsta. Omul a avut o idee, a vrut să facă ceva legat de oraşul lui. Poate o merge sau poate o să-l abandoneze după 2 luni proiectul. E problema lui. Mie mi s-a părut interesantă ideea, şi am considerat că dacă am posibilitatea să îl ajut să realizeze ceea ce vrea, de ce să nu o fac?

Poate că nu e o chestie mare, dar şi aşa, atunci când vrei să faci o chestie de genul ăsta şi chiar nu ai de nici unele, e foarte greu să obţii ajutor. Ştiu asta pentru că şi eu am fost în situaţia asta. Domeniul ăsta ginake.info a fost donat de un tip. Nu zic că nu aveam bani să mi-l i-au singur, dar fiind la început nu aveam cont de paypal, nu ştiam de unde să le cumpăr mai ieftine, nu ştiam nimic. Între timp blogul ăsta a mai crescut şi şi-a plătit singur şi reînoirea, şi hostul, şi mi-a mai făcut şi mie cinste cu una-alta.

Eu zic că e mare chestie că să ai pe cineva lângă tine care să te ajute cu ce ai nevoie, mai ales atunci când tu nu ai/nu te pricepi/nu poţi.

Add a Comment