Echipeaza-ti laboratorul cu un autoclav profesional de la Precisa

Autoclavele nu trebuie sa lipseasca dintr-un laborator deoarece au rolul de a decontamina si steriliza toate ustensilele de lucru si consumabilele. Precisa este magazinul online pe care te poti baza in acest sens, deoarece gasesti aici tot ce ai nevoie pentru laboratorul tau.

Este un magazin online special pentru cei care lucreaza in laboratoare si gasesti aici o gama vasta de produse. Daca esti in cautarea unor autoclave pentru laborator aici sunt disponibile variante care sterilizeaza prin aburi, metoda mult mai utila.

Autoclave profesionale si alte aparaturi esentiale

Daca accesezi site-ul Precisa.ro vei descoperi zeci de categorii de produse, impartite in subcategorii. Pe site sunt disponibile sute de produse speciale pentru laborator.

Printre variantele de autoclave se regasesc atat cele verticale, cat si cele orizontale, cu uscare sau fara si alte optiuni. Daca optezi pentru un autoclav cu aburi poti reduce foarte mult din timpul de asteptare, ceea ce este un avantaj in special in locuri unde e nevoie de rapiditate in sterilizare.

Alte aparaturi disponibile sunt agitatoarele, analizoarele, cele de oenologie sau de proces si multe altele. Poti reconditiona si completa laboratorul prin plasarea unei singure comenzi. Un reprezentant poate veni sa iti arate cum sa le pui in functiune si cum sa le folosesti astfel incat sa nu iti mai bati capul cu astfel de detalii.

Spune ce ai nevoie si vei gasi variante de produse

Pe site poti gasi si casuta speciala de search unde poti scrie ceea ce cauti si pagina va genera mai apoi doar rezultatele care te intereseaza. Sticlaria trebuie schimbata regulat pentru ca unele se sparg sau capata un aspect neplacut in timp si ese indispensabila in mai multe domenii, inclusiv in institutii scolare.

Cand lucrezi intr-un laborator trebuie sa totul sa fie aranjat si la locul sau pentru ca ai nevoie sa gasesti toate substantele si ustensilele destul de repede. Echipamentul nu trebuie sa iti lipeasca si poti gasi la Precisa si halate, costume si protectie pentru ochi, urechi sau caile respiratorii.

Trebuie sa verifici regulat si data de expirare a stingatoarelor si a kiturilor de prim ajutor pentru ca nu se stie niciodata ce accident se poate intampla. Acceseaza site-ul si comanda tot ce ai nevoie. Daca nu gasesti ceva sau daca ai nevoie de mai multe informatii contacteaza un reprezentant care te va ajuta cu tot ce ai nevoie.

Contact:

SIBIU

+40 269 227 641 ;  +40 269 227 671

IASI

+40 232 256 250 ; +40 731 333 830

SLATINA

+40 731 333 835

office@precisa.ro

Add a Comment