DJ-ul de botez, alegerea celui mic

dj

Momentul logodnei, dar si cel al cununiei in fata preotului unde v-ati jurat iubire vesnica au fost cele mai frumoase din viata dumneavoastra. V-ati dus in luna de miere in cel mai frumos loc unde v-ati relaxat cu banii de la nunta. Va faceti planuri de viitor. Printre acestea se numara si un copil, insa nu in viitorul apropiat. Dupa ce v-ati bronzat si v-ati balacit in Marea Mediterana, va intoarceti relaxati acasa. Insa, surpriza. La un control de rutina, sotia descopera ca este insarcinata. Va bucurati amandoi si parca nici bine nu s-a terminat nunta ca incepeti sa va ganditi la planurile pentru botez ale celui mic.

DJ-ul pentru botez, ales in graba

Dupa ce ati anuntat pe toata lumea ca familia se va mari, nu va ramane decat sa va faceti planurile pentru venirea pe lume a celui mic si crestinarea lui. Ii cumparati hainute, amenajati camera si va ganditi ce parinti spirituali sa alegeti pentru cel mic. Parintii va sfatuiesc sa ii alegeti pe nasii vostri de cununie, dar parca ati vrea pe cineva mai apropiat de varsta cu voi. Si incepeti cautarile printre prieteni care dureaza cateva saptamani bune. Timp in care bebelusul creste si tot creste. Incepeti sa va faceti planuri si ati ajuns la alegerea unui DJ pentru botez care sa ii distreze pe cei prezenti. Nu aveti timp prea mult sa alegeti, asa ca apelati la sfaturile prietenilor.

Animator…priceput

Bucurie mare in familie dupa ce Flavian s-a nascut. Va fi crestinat la biserica unde parintii au avut cununia religioasa intr-un cadru restrans, format din rude si prietenii apropiati, iar petrecerea de botez va avea loc intr-un mic restaurant cochet. Sala este aranjata pentru a primi invitatii, iar cel mic ii asteapta pentru a-I intampina. Cum toate pregatirile au fost facute pe fuga si alegerea DJ-ului pentru botez a fost facuta in graba. S-a mers pe mana unor prieteni foarte apropiati care au avut botezul copilului in urma cu jumatate de an.

DJ-ul este un tanar de 33 de ani care pare ca stie ce face. O singura intalnire intre parinti si animator a fost de ajuns pentru ca palma sa fie batuta. Pretul a fost stabilit la 1.500 de lei pentru cele cateva ore in care acesta va intretine atmosfera. Muzica va fi atat pentru gusturile celor mari, cat si pentru copiii prezenti la petrecere. Este mai mult o petrecere in familie, deoarece nu au fost invitati decat cei apropiati. In timp ce copiii danseaza pe melodii din “Casuta cu povesti”, cei mari se delecteaza cu zambetele sarbatoritului care pare ca se ditreaza si el alaturi de cei mici care, in cateva luni, ii vor deveni camarazi de joaca.

Add a Comment