Descopera gama larga de navigatii Android!

Nu trebuie sa dispui de o navigatie pe autoturismul tau pentru a instala una. Noile tehnologi au permis producerea de aceste sisteme pentru orice autoturism, chiar si pentru modelele mai vechi. Astfel, te poti bucura de o navigatie Android fara ca masina ta sa aiba acest sistem. Descopera gama larga de navigatii Android!

Site-ul navigatiiandroid.ro vine in ajutorul tuturor soferilor! Ai ocazia de a comanda online o varietate de navigatii pentru diferite tipuri de masini. De la Volkswagen, pana la Audi, Alfa Romeo, Fiat, Skoda si multe alte marci, poti comanda orice se potriveste pentru masina ta. Pe site selecteaza marca si modelul masinii, iar mai apoi ai posibilitatea de a selecta si modelul navigatiei.

Navigatiile Android permit soferilor sa le foloseasca similar ca pe telefoanele mobile. Acest lucru inseamna ca vei putea prelua si initia apeluri, vei putea descarca aplicatii pentru retelele de socializare, aplicatii de streaming, video si asa mai departe. Asadar, daca optezi pentru o navigatie Android vei putea sa vizualizezi clipurile preferate pe YouTube sau sa verifici notificarile de pe Facebook. De asemenea, ai ocazia si de a comunica prin intermediul WhatsApp.

Comanda o navigatie si primesti cadou o camera de marsarier!

Navigatiiandroid.ro ofera clientilor posibilitatea de a beneficia si de o camera de marsarier in mod gratuit. Dupa ce ai ales marca si modelul autoturismului tau, modelul navigatiei, vei primi in pachet si o camera de marsarier. Aceasta va fi extrem de utila in trafic, atunci cand vrei sa parchezi in locuri foarte inguste sau cand mergi cu spatele.

Atunci cand schimbatorul de viteze intra in marsarier, navigatia va afisa imagini cu spatele masinii prin intermediul camerei. Pentru a putea folosi camera, trebuie bineinteles sa dispui de o navigatie, pe care o poti comanda de pe site. Instalarea ambelor sisteme este foarte simpla, insa trebuie sa se ocupe o persoana de specialitate in acest domeniu.

Sistemele de navigatie de pe site nu necesita ajustari in bord, nu necesita modificari la instalatia electrica si nu consuma suplimentar bateria masinii. Acestea se potrivesc perfect in habitaclul din bord, vin insotite de cablurile pentru instalare si cele auxiliare, iar bateria masinii nu va fi consumata. Odata ce contactul este oprit, se va opri si navigatia, pentru ca aceasta preia comenzi de pe volan.

Alege cea mai buna navigatie pentru autoturismul tau!

Pe site ai la dispozitie numeroase modele pentru fiecare masina in parte. Cu mai multe sau mai putine functii, acestea pot indeplini toate asteptarile tale privind confortul de la volan. Fiecare navigatie dispune de TouchScreen, ceea ce inseamna ca vei putea sa preiei apeluri, sa initiezi apeluri sau sa verifici GPS-ul cu doar cateva atingeri de ecran.

Navigatiile de acest tip au diferite capacitati de memorie, ceea ce iti permite sa descarci mai putine sau mai multe aplicatii. Descopera oferta de pe site si alege cea mai buna navigatie Android pentru autoturismul tau! Se poate conecta la orice telefon, chiar daca nu are acelasi sistem de operare ca a smartphone-ului tau.

Add a Comment