Cum te poti pregati de Craciun cu un brad artificial?

Pregatirea pentru sarbatorile de Craciun este intotdeauna o experienta placuta. Unul dintre punctele principale ale unei astfel de pregatiri este achizitionarea unui brad de Craciun. Unii oameni prefera un brad “viu”, in timp ce altii, dimpotriva, aleg un brad realizat din materiale artificiale.

Brazii de Craciun artificiali prezinta o gama imensa – puteti alege orice brad doriti: incepand cu un brad de Craciun mic de 30 cm inaltime si terminand cu o frumusete lunga de 2 metri si mai mult. Inainte de a alege orice optiune, luati in considerare locul unde va fi depozitat bradul si daca va exista suficient spatiu pentru el.

Un aspect important atunci cand alegeti un brad artificial este compozitia acestuia. Brazii de Craciun sunt disponibili la vanzare cu acelasi principiu de asamblare ca o umbrela. Acestea sunt simplu de utilizat, dar ocupa mult spatiu de depozitare. Exista un alt mod de asamblare, cand fiecare ramura este atasata individual la trunchi. In acest caz, asamblarea dureaza mai mult timp, dar, in acelasi timp, este mai convenabil sa depozitati un astfel de brad: odata demontat, se potriveste cu usurinta in cutie.

Caracteristica principala a oricarui brad de Craciun este culoarea sa. Puteti gasi aproape orice culoare in magazine: de la verdele traditional la albastru, argintiu si chiar roz. In plus, puteti cumpara un brad cu jucarii.

Este imposibil sa ne imaginam un brad fara ace. Pentru a verifica rezistenta “acelor”, trebuie sa treceti mana de-a lungul ramurii spre ace. “Acele” nu trebuie sa fie zdrobite sau maruntite, pentru ca, daca sunt, viata bradului este scurta.

Uitati-va pe ambalaj pentru a vedea daca molidul este confectionat din material rezistent la foc. Un brad artificial de Craciun de buna calitate este realizat cu ajutorul unor substante speciale care exclud focul.

Va rugam sa retineti ca molidul artificial nu poate fi discutabil de ieftin. In plus, un produs de calitate trebuie sa fie insotit de un certificat care sa ateste caracterul ecologic al materialului si siguranta acestuia pentru oameni.

Fiti atenti la materialul din care este confectionat:

Brazii de Craciun confectionati din hartie imbibata intr-o solutie speciala arata foarte dragut, dar risca sa ia foc de la o simpla ghirlanda. Ingredientele care alcatuiesc o astfel de solutie pot provoca o reactie alergica.

Brazii de Craciun din plastic turnat sunt cel mai scump material. Fiecare ramura a unui astfel de brad este turnata in forma sa proprie si abia apoi asamblata. Brazii de Craciun artificiali din folie de PVC sunt inofensivi si placuti din punct de vedere estetic. In plus, acestea nu sunt la fel de scumpe ca si fonta.

Acordati atentie sigurantei mediului

Molidul artificial de buna calitate este fabricat din polimeri, adaugand in acelasi timp substante ignifuge speciale. Nu uitati ca acele de hartie se ard usor. Daca doriti sa cumparati un astfel de brad de Craciun, va trebui sa va descurcati fara pirotehnie.

Cereti vanzatorului un certificat de calitate

In cazul in care calitatea este scazuta, sub influenta caldurii emanate de lumanare sau de becuri incep sa iasa diverse substante nocive, care nu afecteaza in cel mai bun mod sanatatea adultilor si a copiilor.

Add a Comment