Cum sa treceti peste anumite dezavantaje ale unui laptop low-cost?

Laptopurile low-cost sunt preferate de toti cei care au un buget limitat si care isi doresc totusi sa se foloseasca de un asemenea echipament. Dar astfel de laptopuri au frecvent probleme si nu e de mirare daca va intrebati apoi daca a meritat intr-adevar sa cumparati un laptop mai ieftin. Vedem astfel de lucruri aproape in fiecare zi in service laptop onlaptop.ro

Cu toate caracteristicile performante incorporate , este de inteles ca laptopurile moderne pun in pericol existenta alternativelor desktop. Consumatorii moderni nu mai au practic motive pentru care sa cumpere calculatoare desktop, in loc de laptopuri, mai ales in conditiie in care se pot bucura de (aproape) aceleasi performante pe formatul portabil. Caracteristicile esentiale de pe desktop sunt disponibile si pe laptopuri, fara diferente de pret semnificative. In ciuda faptului ca laptopurile au inlocuit aproape complet desktopurile, unii dintre noi inca mai avem nevoie de una sau mai multe caracteristici ce nu pot fi indeplinite cu ajutorul notebook-urilor.

Totusi acest lucru nu este intotdeauna un motiv bun sa cumperi un desktop in locul unui pc, in conditiile in care pretul este relativ asemanator. Exista multi utilizatori care se plang de dimensiunea mica a ecranului, de lipsa unei unitati optica de scriere (DVD-RW) si alte lucruri asemanatoare care nu exista pe laptopurile standard, low-cost. Cu toate acestea, vestea buna este ca puteti actualiza intotdeauna un laptop cu accesoriile dorite. Sa discutam putin despre caracteristicile comune de care se plang multi utilizatori, dar si de modalitatea de solutionare.

DVDRW ul- unii utilizatori se plang ca nu au la indemana un dvd-rw pe un laptop low-cost. Daca este si cazul dumneavoastra, aflati ca puteti sa folositi un dvdrw extern si sa-l conectati la laptop prin portul USB. Exista mai multe solutii de unitati optice externe pe piata, iar majoritatea sunt slim, adica ocupa putin spatiu si puteti sa le luati cu dumneavoastra doar atunci cand aveti nevoie. In rest puteti sa lasati unitatea optica acasa. Noile unitati optice pot converti fisierele video in formate diferite cum ar fi VHS si H8, Betamax sau Digital8. In plus functioneaza ca orice dvdrw normal. Puteti transfera si inscriptiona muzia, date, poze. Cand cumparati unitatea optica externa verificati ca aceasta sa fie compatibila cu laptopul dumneavoastra.

Exista si alte mici dezavantaje pe care le-ati putea observa: display mic, sunet prea slab sau de calitate inferioara, prea putine porturi usb, tastatura prea mica. Achizitionand accesoriile potrivite veti putea contracara dezavantajele unui astfel de laptop.

Dar daca aveti un laptop care va face probleme pentru ca nu ruleaza asa cum ar trebui va asteptam in service-ul nostru www.onlaptop.ro pentru o diagnosticare gratuita si pentru solutii complete de reparatii si inlocuire componente.

Add a Comment