Cum sa alegi o rigola scurgere cu stil

Amenajarea unei bai sau a unei piscine reprezinta o adevarata provocare, atunci cand esti cu santierul deschis si mesterii incearca sa iti impuna propriile lor solutii. Prin urmare, daca doresti ca amenajarea unei locuinte sau a unui spatiu comercial sa reprezinte o misiune cat mai usoara, sfatul nostru este sa apelezi la un designer de interior sau la un arhitect bun.

Acesta iti va oferi solutii de amenajare care nu lasa loc la compromisuri, chiar daca in aparenta acesta va costa ceva in plus. In aceasta categorie pot fi incluse detaliile bucatariilor sau bailor, care nu mai sunt ceea ce erau odata, adica niste spatii mici si strict utilitare.

Astazi, baia poate reprezenta un punct de atractie pentru o casa ori restaurant. Sau, cel putin, un loc despre care multi vor vorbi la superlativ atunci cand o vor vizita. Iar pentru ca o baie sa fnctioneze la parametri optimi, are nevoie de rigole de scurgere adecvate.

Rigole din inox sau polipropilena?

Daca vorbim despre rigolele de scurgere pentru o cada sau pentru o cabina de dus in care predomina materialul ceramic, atunci cu siguranta ca inoxul este prima alegere care ne vine in minte. Odata ce ai intrat pe un site de specialitate precum rigolesifoane.ro, vei ramane surprins sa descoperi diversitatea de produse din aceasta gama.

Aici, vei gasi materiale si modele de rigole scurgere pe care nu le vei intalni nici macar la marii retaileri de materiale de constructii si amenajari interioare. Inoxul este unul dintre cele mai versatile materiale, astfel incat o rigola atent aleasa cu siguranta ca se va potrivi oriunde.

Daca avem un buget mai limitat, putem opta si pentru o rigola din polipropilena. Este un material din ce in ce mai folosit datorita pretului sau scazut, dar si a caracteristirilor sale fizice de invidiat: rezistenta mare, flexibilitate si versatilitate.

Rigola scurgere cu acoperire ceramica

Nu in ultimul rand, avem la dispozitie o gama bine pusa la punct de rigole ceramice. In fapt, acestea sunt doar cu acoperire ceramica, in vreme ce corpul principal al rigolei este din inox sau polipropilena.

Acoperirea ceramica face insa ca aceasta piesa sa se potriveasca perfect in spatiul pe care il avem de amenajat, indiferent ca avem de-a face cu o baie clasica, o piscina sau o sauna. Astfel, culoarea va fi in ton cu cea a faiantei si gresiei, iar scurgerea va fi atat de discreta incat cu greu va fi observata de vizitatori.

Add a Comment