Cum arata o rochie Infinity?

Rochia Infinity este rochie versatila care are urmatoarele caracteristici: este o rochie lunga, care chiar poate sa atarne, de aici si numele sau Infinity. A fost creata de un designer celebru, Donna Karan. Poate avea aproximativ 15 variante de purtare.

Se poate transforma si in rochie de zi, si in rochie casual. Dar cel mai des este o rochie pentru ocazii, care se potriveste domnisoarelor de onoare. Croiul poate fi conic sau in clos. Astfel de rochii Infinity se gasesc mai greu, dar nu imposibil de gasit, mai ales daca incercati online.

Pentru femeile foarte inalte, aceasta rochie trebuie sa fie lunga pana in pamant, astfel de siluete isi gasesc mai greu, pentru ele o rochie scurta pare a fi o bluza, iar o rochie lunga devine o rochie midi. Va imaginati cat de lunga trebuie sa fie o rochie Infinity.

Se pare insa ca le avantajeaza, evidentiindu-le inaltimea. Daca rochia este si versatila, adica se poate purta in mai multe moduri, devine o tinuta de care nu se poate plictisi cea care o imbraca.

Sunt la moda aceste rochii Infinity? Cu siguranta, sunt si vor ramane la moda, pentru ca sunt modele prin care va puteti remarca, au un aspect deosebit, va puteti face remarcate daca le purtati mai ales la evenimente speciale, cum ar fi nuntile, botezurile sau alte ocazii.

Este evident ca prin croiala lor, rochiile de acest gen sunt create mai ales pentru ocazii speciale, au acest aspect pretios, materialul din care sunt facute trebuie sa fie un material vaporos pentru a cadea perfect si a putea fi usor ridicate atunci cand persoana respectiva danseaza sau se misca.

Este o rochie pragmatica si accesibila. In functie de inventivitatea, creativitatea si nevoile celei care o imbraca, rochia Infinity are mai multe variante de purtare, atat ca model clasic, cat si ca model de rochie de zi, pentru ca se transforma intr-o rochie pe care o prinzi cum doresti, la umar, de exemplu este speciala pentru cocktailuri. In privinta culorilor, se prefera culori mai vii, pentru a marca inca o data aspectul sau deosebit.

De unde puteti sa cumparati o rochie Infinity? Din magazinele obisnuite, dar mai ales din magazinele online, unde dand o cautare dupa numele Infinity, vor aparea mai usor modelele respective, decat daca ati cauta prin toate magazinele normale, care poate nu au acest model in stoc.

Desigur, mai exista si posibilitatea de a face o rochie Infinity pe comanda, este poate de preferat, pentru ca puteti sa va exprimati mai bine personalitatea, prin a spune unde doriti sa purtati rochia, si astfel sa vi se ofere toate variantele de transformare pe care le doriti.

Este deci un mare avantaj sa aveti o rochie de acest tip in garderoba dumneavoastra, pentru a profita de multiplele posibilitati pe care vi le poate da o singura piesa vestimentara. Rochia Infinity este o rochie foarte necesara si extrem de apreciata de catre multe dintre doamnele si domnisoarele care doresc sa fie pregatite pentru orice tip de eveniment.