Cum alegeti ochelarii de vedere?

Exista in clipa de fata foarte multe persoane care poarta ochelari de vedere, pentru ca se confrunta cu diferite defecte ale vederii si isi doresc sa le corecteze.

In cazul in care si dvs. aveti nevoie sa purtati ochelari de vedere, cu siguranta trebuie sa stiti ca alegerea unor rame ochelari este o misiune foarte dificila, mai ales acum cand puteti alege rame Tom Ford sau de la alte branduri. Exista atat de multe posibilitati, astfel incat sarcina de a alege ochelarii poate fi chiar dificila.

In continuare vom enumera insa cateva detalii pe care trebuie sa le priviti cu atentie atunci cand aveti de gand sa va alegeti ramele pentru ochelari.

Forma fetei dvs. joaca un rol semnificativ in aspectul fetei, iar in functie de aceasta puteti alege sau nu, sa purtati un anumit stil de ochelari.

Care este forma mea de fata?

Pentru a va determina forma fetei si care stiluri de ochi vor arata cel mai bine pe dvs., trageti-va parul de pe fata si priviti direct intr-o oglinda. Priviti cu atentie la forma si conturul general al fetei si capului.

Forma ovala a fetei

O forma ovala a fetei este considerata a fi ideala datorita proportiilor sale echilibrate. Pentru a mentine echilibrul natural al unei forme de forma ovala, cautati ochelari de ochelari care sunt la fel de largi sau mai largi decat cea mai larga parte a fetei.

Fata in forma de inima

Pentru a reduce latimea aparenta a partii superioare a fetei, alegeti forme de cadru mai largi in partea de jos. Straturile subtiri, de culoare deschisa si cadrele fara margini care au un aspect usor si aeros, sunt, de asemenea, alegeri bune.

Forma alungita a fetei

O forma alungita a fetei este mai lunga decat cea larga si are o linie lunga si dreapta a obrazului. Pentru a face o fata alungita sa para mai scurta si mai echilibrata, incercati cadre care au mai multa adancime decat latimea. Ramele cu temple decorative sau contrastante adauga si latimea fetei.

Forma patrata a fetei

O forma patrata a fetei are o maxilarul puternic si o frunte larga, iar latimea si lungimea fetei au aproximativ aceleasi proportii. Pentru a face o fata patrata sa para mai lunga si sa isi inmoaie unghiurile, incercati stiluri inguste de cadru, cadre care au mai multa latime decat adancimea.

Forma chipului de diamant

Fetele in forma de diamant sunt inguste la frunte si la linia maxilarului si au pometi largi care pot fi inalti si dramatici. Aceasta este forma cea mai rara a fetei.

Pentru a evidentia ochii, incercati cadre care prezinta detalii sau linii distinctive de frunte. Rimless ochelari si rame cu oval sau pisica-ochi forme, de asemenea, pot fi alegeri bune.

Forma rotunda a fetei

O forma rotunda a fetei are linii curbe cu latimea si lungimea in aceleasi proportii si fara unghiuri. Pentru a face o fata rotunda sa apara mai subtire si mai lunga, incercati cadre inguste de ochelari pentru a prelungi fata. Ramele cu o punte clara si cadre dreptunghiulare, care sunt mai late decat cele adanci, pot fi alegeri bune.

Forma triunghiulara a fetei

O forma de fata triunghiulara de baza are o frunte ingusta si se extinde la zona obrazului si a barbiei. Pentru a adauga latimea si a accentua treimea superioara ingusta, incercati cadre care sunt puternic accentuate cu culoarea si detaliile pe jumatatea superioara (fruntea) cadrului. Ramele cu forme de ochi de pisica pot fi, de asemenea, alegeri bune.

Atunci cand doriti sa alegeti rame pentru ochelari, mai trebuie sa tineti cont de materialul din care acestea sunt confectionate (plastic sau metal), dar si de culoarea ramelor.

Add a Comment