Cele mai populare metode de publicitate online comparate

reclama

Marketing-ul online este esential pentru a asigura o prezenta notabila si continua pe un site web. Imagineaza-ti ca in mediul online trebuie sa concurezi cu milioane de alte site-uri web. In cazul in care site-ul tau nu este orientat si sprijinit de un marketing corect, acesta nu va fi capabil sa reziste competitiei.

Noi toti am fost martori cum nenumarate site-uri vin si se duc de-a lungul timpului, nefiind in masura sa stabileasca o prezenta online puternica. Nu lasa site-ul tau sa fie unul dintre ele. Exista mai multe moduri in care sa manageriezi metodele de marketing pe piata on-line, asa ca nu renunta la ideea unei afaceri virtuale pentru totdeauna.
Una dintre cele mai populare forme de marketing a site-urilor este publicitatea on-line. Pentru ca publicitatea este usor de facut si poate da rezultate instantanee, tot mai multi si mai multi webmasteri o folosesc in zilele noastre. Desi exista si taxe atasate unor forme de publicitate on-line, acestea pun in valoare rezultatele obtinute.

Chiar si pentru afaceristii obisnuiti, publicitatea on-line pare un demers practic si inteligent. Internetul este piata cea mai populata a zilelor noastre. Produsele si serviciile de publicitate prin intermediul sau vor aduce din ce in ce mai multi clienti. Si cand te gandesti ca internetul ofera posibilitatea de a  ajunge in toate partile lumii, publicitatea on-line este cu siguranta o miscare inteleapta in afaceri.

Exista mai multe tipuri de promovare site online. Insa primele trei intr-un top al popularitatii sunt: bannerele, PPC sau pay per click si ferestrele pop up. Insa ce le face pe acestea diferite de restul? Care sunt beneficiile in a utiliza aceste tipuri de reclama? Exista si dezavantaje in utilizarea lor?

Bannerele pot fi vazute peste tot pe internet. Par o parte a oricarui site de web design din acest moment. Prin utilizarea bannerelor, toate firmele sunt capabile sa-si plaseze anunturile in functie de preferintele lor. Acestea pot alege daca sa plaseze anuntul in partea de sus a paginii sau, poate, pe partile laterale si sa decida cu privire la dimensiunea lor. In functie de marimea si pozitia banner-ului, firma plasatoare poate plati un pret mai mic sau mai mare.

Pay Per Click este, de asemenea, un tip popular de publicitate on-line. Cu PPC, site-ul plateste pentru fiecare clic dat de catre un vizitator. Site-ul are control deplin cu privire la cat de mult este dispus sa plateasca. Anunturile pot fi, de asemenea, optimizate. Cel mai popular program PPC este Google AdWords.

Reclamele pop up sunt cele care apar pur si simplu pe ecran, atunci cand navigati pe un site. Anunturile pop up sunt folosite ca si optiune foarte eficienta in marketing si vanzari, insa in ultimul timp au mai pierdut din eficienta datorita asocierilor dese cu spamurile. Cei mai multi utilizatori online prefera sa blocheze pop up-urile.
Dincolo de topuri, orice forma de publicitate online ajuta site-urile in a-si asigura prezenta online cu succes.

Add a Comment