Cele mai bune parfumuri Caron

Te invitam sa descoperi farmecul secret al brandului Caron si sa participi la o reala incursiune in lumea luxului. Descoperirea farmecului secret al lui Caron datorita istoriei sale seculare te face sa intrii intr-o lume sacra a parfumului. In spatele creatiei fiecarui parfum se afla o poveste absolut fascinanta si numele simbolic evoca evenimentele specifice din lumea luxului.

In 1904 datorita genului Ernest Daltroff Caron a stabilit in lumea High End Perfumery un standard si si-a deschis portile la 10 rue de la Paix Paris.

Dragostea sa pentru colegul sau Felice a fost o influenta constanta si semnificativa in creatiile sale alaturi de care a creat parfumuri puternice care au generat concepte cum sutn N’aimez que moi din  1916 si Tabac Blond din 1919. Traditia parfumului a inceput treptat.

In momentul in care brandul si-a schimbat proprietarul si fondatorul a fost urmat de Romain Ales care a continua traditia de a umple sticlele de parfum din frumoassele fantani de cristal lucrurile au inceput sa se succeada rapid.

Parfumul a fost colectat cu ajutorul robinetelor de bronz in sticle mici de toate dimensiunile si impodobite cu fire traditionale de aur. Fantanele emblematice sunt piesele centrale din buticurile Caron din Paris si de pe Rue Francois. Ele se pot gasi si la colturile de lux din marile orase ale tarii.

In anul 2014 a aparut prima colaborare cu Daum. Caron a reinventat emblema acestei marci si a dat o viata noua sursei de elixire pretioase. O adevarata realizare a acestei meserii blocul de cristal topit acoperit cu un capac trapezoidal are o anfora in centru delicata si usor opaca. Robinetul de aur de 24 de carate completeaza lucrarea de arta contemporana si simplitate curbelor sale scoate in evidenta calitatea cristalelor.

Jucandu-se cu transparenta cristalul ofera in mod discret o modalitate de a scoate in evidenta tot ce este esential.

In momentul in care a fost fondat magazinul de pe Avenue Montaigne din anii optzeci caron a decis sa reinvie toate parfumurile care au dat reputatia marcii inca de la inceputul secolului.

Aromele mitice cum sunt N’aimez que moi sau Poivre si Tabac blond sau En Avion au fost amplasate in celebrele fantani de parfum realizate din cristal de Baccarat si Daum. Reumplerea sticlelor se face cu ajutorul robinetelor de bronz care au reinviat si au reinventat arta parfumului.

Un rezultat care sfideaza legile artizanatului Fontaine de Reve de Caron este  un mix al traditiei si modernismului. Este decorata cu aur si cu opale si aceasta fantana reprezinta o bijuterie a carei creare necesita 636 cm de lant de aur de 14 carate, 116 opale mari si 39 de opale mici realizate in mod artizanal de mana. Proiectat in 2011 aceasta lucrare de arta unica este prezentata intr-o husa de catifea fiind protejata.

Astfel poti deduce ca orice parfum ai alege din colectia Caron vei impresiona inca de la primul contact. Toate parfumurile Caron sunt o expresie a senzualitatii si rafinamentului fiind prin propria lor constructie parfumuri savuroase care merita toata atentia.

Add a Comment