Cele mai alese tesaturi si broderii pentru o slujba religioasa ca la carte

Randuiala bisericeasca necesita multa atentie si migala din partea preotilor si a celor care oficiaza Sfanta Liturghie sau o slujba obisnuita in biserica. Astfel, trebuie stiut ca o slujba simpla de sfintire, spre exemplu, este tot atat de importanta ca o slujba de Craciun sau de Paste, necesitand o atentie aparte din partea preotilor.

Sunt insa unele elemente care pot face diferenta intre aceste momente, iar unul dintre acestea este vestimentatia. Caci, daca o simpla slujba tinuta la domiciliul unui enorias, pentru sfintirea casei, spre exemplu, preotul poate alege unele vesminte absolut normale, de zi, cum s-ar spune, pentru o slujba de Pasti, spre exemplu, ori la anumite sarbatori locale, care genereaza pelerinaj si audienta dintr-o intreaga regiune sau chiar din tara, este necesara o atentie in plus vestimentatiei si restului accesoriilor ce tin de oficierea intregului ceremonial.

Vesminte tesute din brocard grecesc

Din acest punct de vedere, compania Crilovic, specializata in confectionarea de vesminte bisericesti inca din ani 80, ofera reprezentantilor clerului ortodox o gama variata de tesaturi si broderii, astfel incat o slujba obisnuita sa devina una de la care enoriasii sa plece su admiratie si respectul cuvenite fata de cei care au oficiat-o.

Unul dintre atuurile companiei il reprezinta astfel de vesminte diacon Crilovic tesute din materiale de calitate, care confera celui ce le poarta prestanta ci totodata lejeritate in miscari. Printre produsele comercializate, enumeram doar vesmintele tesute din brocard grecesc, unul dintre cele mai scumpe materiale textile, folosit in special la confectionarea tesaturilor de lux.

Astfel, daca brocardul il regasim mai cu seama la confectionarea rochiilor de gala, cu broerii si in culori dintre cele mai captivante, acelasi lucru il putem spune si despre vesmintele preotesti sau arhieresti. Acestea vin in nuante de negru cu argintiu sau auriu, combinatii discrete de alb-auriu, precum si in nuante aparte, precum argintiu si verde-smarald, care ofera intregului vesmant o stralucire si o aura aparte.

Nu in ultimul rand, vesmintele preotesti de la Crilovic pot fi personalizate cu simboluri dintre cele mai importante pentru crestinatate si pentru religia ortodoxa. Indiferent ca vorbim despre o slujba de Craciun sau de Paste, pentru o sfintire sau un pelerinaj de Florii, pe vesmintele bisericesti vom putea regasi brodate sau imprimate motive precum potirul sau crucea, alaturi de icoana Maicii Domnului sau alti sfinti importanti ai ortodoxiei.

Nu in ultimul rand, Crilovic https://vesmintebisericesti.ro/ produce si comercializeaza toata gama de accesorii necesare slujbelor religioase, incepand de la epitrahile si acoperaminte pentru biserica, pana la epitafuri si prapuri, necesare la toate ceremoniile si randuielile bisericesti.

Add a Comment