Ce asteptari ai de la fotograful de nunta? – cand trebuie sa ii soliciti prezenta

Un fotograf la nunta ta este o prezenta implicita. Cu alte cuvinte, parca nici nu poti concepe un astfel de eveniment fara prezenta celui menit sa imortalizeze totul. Desigur ca serviciile foto si video au fost mult timp subevaluate, apoi o perioada au fost luate la pachet de parca se contopeau una cu alta. In fine, in zilele noastre in sfarsit putem spune ca lucrurile sunt apreciate la adevarata lor valoare. Ba poti crede ca un fotograf profesionist poate aduce fotografia la nivel de arta.

La ce te astepti la nunta ta? Sau ce anume poti cere de la fotograful cu pricina? Iata cateva idei in materie de servicii de fotografie nunta:

  1. Sedinta foto ce anunta logodna, respectiv nunta – Save the date

Un concept preluat dupa modelul americanilor desigur, pe principiul anuntarii nuntii cu stil, o sedinta foto de acest gen poate fi acel doi in unu: logodna, un moment propice sa sarbatoriti – precum si anuntarea viitorului mare eveniment – nunta.

Un trend in acest sens il reprezinta stilul rustic, respectiv traditional. Desigur, tematica este la libera alegere si poate sa te provoace sa gasesti un stil potrivit amandurora.

  1. Trash the dress sau distractia miresei, fara limite

La fel ca si primul exemplu, trash the dress vine cu influente specifice americanilor. Dar de data aceasta este acel tip de sedinta foto ce se concentreaza mai degraba pe mireasa sau mai bine spus pe fosta mireasa. Aceasta este libera sa isi distruga rochia, insa cu stil – distruga la propriu, pentru ca oricum misiunea acesteia s-a incheiat. Cel mult aceasta poate fi inghesuita intr-un dulap, ramanand o amintire ce se va ingalbeni in timp.

Poate fi vorba despre o sedinta foto cu multiple tematici, poate fi  continuarea iesita din tipar a povestii de distractie de dupa nunta. Desigur, ar fi de preferat sa ai si o locatie aparte pentru aceasta sedinta foto, precum si ideea indrazneata a acesteia.

  1. Imaginea miresei plina de candoare – fotografiile de pe urmele miresei in devenire

Fotografiile de nunta spun practic o poveste, cea de iubire ce ajunge pas cu pas in punctul sau culminant de legamant. Mai departe de atat este si povestea in fapte a zilei celei mari – nunta in sine. Asa ca prefera sa ai un fotograf pe urmele tale, care sa redea pas cu pas aranjarea, emotiile, lacrimile ce iti curg pe obrajii gata sa fie sarutati de mirele ce te asteapta.

Aparte de ce se intampla in jurul miresei si a mirelui, cei doi trebuie sa fie in prim plan. De asemenea, aparte de orice formalitate, de eveniment, ce conteaza cu adevarat sunt trairile celor doi. Acestea sunt de fapt sursa fotografiilor ce prind grai, spunand si peste ani o poveste emotionanta.

Simti ca ziua aceea speciala ar trebui sa dureze mai mult. Nu poti sa faci asta. Cel mult sa o savurezi la maximum, ceea ce cu siguranta ai sa faci. Mai poti sa iti alegi un profesionist in ale fotografiatului, pentru a te asigura ca amintirile tale raman ca imagini ce transmit mai mult decat frumusete, sa iti alegi un colaborator din acest punct de vedere ce poate realiza albume foto de nunta unice.