Cauti locul perfect pentru a scapa de stresul cotidian? Cum iti suna ideea de a te muta la mare?

Dupa cum este si numit, secolul vitezei in care traim nu e decat un factor ce ne oboseste tot mai mult pe zi ce trece. Avand in vedere cate activitati si probleme de rezolvat iti rezerva o zi, ajungi sa faci toate lucrurile mecanic. De ce sa nu spui stop acestor obiceiuri ce se desfasoara la infinit si sa iti schimbi standardele dupa care iti ghidezi viata?

Marea Neagra – cunoscuta ca terapie pentru suflet si minte – are atat de multe plaje cu nisipuri fine si peisaje inedite. Te-ai gandit vreodata ca viata ta ar putea atinge cele mai inalte standarde ale confortului locuind langa mare?

Nu e timpul pierdut. Pentru a te simti cat mai liber, pentru a auzi sunetul inegalabil al valurilor ce se zdrobesc de tarm in fiecare zi, complexul de vile Santa Maria Bay e caminul potrivit pentru tine.

Ce poate sa iti ofere Golful Santa Maria Bay?

In primul rand, confort absolut. Vilele ce compun complexul Santa Maria Bay sunt mobilate si utilate dupa standarde inalte pentru a-ti crea tie toate conditiile pentru un trai absolut, lipsit de stres.

In aceeasi ordine de idei, privelistile din imprejurimi sunt inegalabile. Vei putea admira gradinile de un verde pur, imprejurimile ce au ca fundal Marea Neagra. Nu uita! Rasariturile si apusurile sunt divine la mare. Fa un exercitiu de imaginatie si iti vei da seama cat de bine amplasate sunt vilele de la Santa Maria Bay.

Un alt lucru ce te va incanta tine de desing-ul vilelor. Acestea sunt create in stil mediteranean autentic impletit cu arhitectura traditional italiana si cu radacini in comunitate. Pe langa design, proiectul de constructie al acestora este de admirat – sunt perfect create pentru a trece testul logevitatii.

Prin ce se recomanda vilele din cadrul Golfului?

Daca iti doresti sa locuiesti cat mai aproape de mare, acest complex este solutia pentru tine. In primul rand, exista 3 tipuri de vile deci 3 variante din care poti alege – vila de tip A, de tip B si tip C.

Toate aceste vile includ balcoane si terase exterioare ce au vedere catre spatiile verzi din jur si Marea Neagra. Reprezinta locul ideal pentru relaxare in aer liber cu prietenii si familia – poti sa te bucuri in acelasi timp si de frumusetea naturii ce inconjoara complexul.

Nu lipsesc nici gradinile spatioase sau zonele amenajate special pentru parking. Ai posibilitatea de a monta la exterior o bucatarie de vara.

Ce le deosebeste in schimb este suprafata pe care se intinde fiecare in parte, dar si structura dupa care sunt create. De exemplu, vila de tip A este cea mai spatioasa, dispusa pe 3 etaje – trecerea de la un etaj la altul se face prin intermediul scarilor interioare sau a ascensorului privat. In cazul celorlalte doua tipuri de vile, trecerea se face doar prin intermediul scarilor.

Daca accesezi santamariabay.ro vei regasi o galerie foto cu imagini clare atat din interior, cat si din exteriorul vilelor. O vizualizare a noii locuinte nu strica, asa ca profita acum de toate oportunitatile pe care acest Golf ti le pune la dispozitie.

Add a Comment