Cat de mult conteaza instalarea fibrei optice – serviciu ce denota standardele unui operator de date

Chiar si cand esti un consumator casnic si semnezi un contract de prestari servicii cu un operator de date ai pretentii. Astepti ca o colaborare cu acesta sa decurga bine si sa merite banii pe care ii platesti sub forma de abonament. O relatie sanatoasa intre clienti, consumatori si operator de date incepe inca din faza de instalare a fibrei optice.

Nu doar ca timpul alocat la montaj trebuie sa fie unul optimizat, insa nici sa nu apara probleme ulterior sunt asteptarile pe care le are toata lumea. Iar daca vorbim despre consumator ca fiind persoana juridica, efectele negative in cazul in care instalarea dureaza si este deficitara se tin in lant

Ca barometru privind calitatea serviciilor oferite, echipele de specialisti care monteaza trebuie sa fie dotate cu toata aparatura specifica, de la tragator cablu fibra optica si pana la accesoriile specifice. Pentru ca este la fel de important sa ai cunostinte despre cum sa faci un lucru, pe cat este de important sa ai si produsele/uneltele necesare pentru a implementa totul.

Vanzari Electronice Telecoms, un partener de incredere

Pe nisa aceasta Vanzari-electronice-telecoms.ro este furnizor de solutii, de produse pentru cei care lucreaza cu fibra optica. Regasim aici dispozitive de manevrare cabluri, diverse scule, active retea, conectica, implicit aparate de masura si testare, printre altele.

Este practic pentru cei care activeaza in domeniu sa aleaga produsele regasite aici, in conditiile in care vorbim despre truse de scule spre exemplu. Fie ca  vorbim despre instalarea de fibra optica in cladiri, resedinte, fie ca este vorba de instalare in subteran, conteaza calitatea lucrarii si optimizarea timpului dedicat pana la finalizarea lucrarii.

Daca tot vorbim despre exemple concrete poate ca ar fi bine de detaliat cum sta treaba cu necesarul de echipamente pentru tragerea cablurilor prin tubulatura, in subteran.

Pot fi folosite astfel doua metode, cea a sarpelui sau a parasutei. In primul caz vorbim despre a trece prin tubulatura o vergea elastica din fibra de sticla, acel sarpe sau tragator cum popular este cunoscut. Cablul este ancorat de varf si tras in conducta. Implica ca metoda o investitie modica si pregatire putina. Insa are si o limita la care poate fi tras un cablu, de 350 de metri.

Cea de-a doua metoda este cea de introducere in conducta a unui dispozitiv numit parasuta. Acesta actioneaza ca un piston pentru sfoara de tragere. Cablul va putea fi tras manual sau cu vinciuri motorizate. Ca avantaje in acest caz vorbim despre posibilitatea de a instala diverse tipuri de cabluri, incepand cu cele optice si pana la cele de inalta tensiune.

Indiferent de metoda folosita sunt importante echipamentele folosite, accesoriile, precum si consumatorii. Daca acestea nu sunt de calitate, evident ca nici montajul in sine nu poate fi de calitate. Iar cand astfel de produse sunt necesare, Vanzari Electronice Telecoms poate fi sursa ideala, furnizor de produse disponibile imediat.

Pentru a comanda scule si echipamente de nisa accesati pagina oficiala.

Contact:  sc.vet.srl@gmail com

Add a Comment