Case de marcat si cantare electronice ieftine

casa-de-marcat-activaIn cele ce urmeaza vom incerca sa identificam acei factori care predispun un cantar electronic sau o casa de marcat la avea un pret mai redus, la a va arata de unde anume puteti sa va achizitionati astfel de dispozitive cu un buget mic si la a va ajuta sa alegeti tipul de aparat potrivit pentru dumneavoastra.

Exista mai multe tipuri de cantare electronice in functie de uzul acestuia, de la cantare cu o mare precizie de masurare a greutatii folosite cu precadere in laboratoare sau magazine de bijuterii, la cantarele platforma cu o mare capacitate de masurare, unele putand masura si pana la 500 de kilograme. Astfel, in functie de domeniul dumneavoastra de activitate, alegeti-va un cantar corespunzator.

Cantarele pot avea diferite diviziuni, capacitati, tipuri de afisaj si diferite capacitati de a afisa cifrele, unele putand afisa 6 cifre, altele 10 cifre. In cazul in care vreti sa va achizitionati un cantar, asigurati-va ca acesta are o verificare metrologica initiala care este inclusa in pret deoarece, astfel va puteti asigura de faptul ca acesta functioneaza corect chiar si dupa un timp indelungat de utilizare. Verificare metrologica este absolut necesara in situatiile in care se masoara greutati mici, adica in cazul laboratoarelor dar si a magazinelor de accesorii si bijuterii. Pe site-ul octoservsistem.ro, puteti achizitiona diverse cantare cu preturi mici de 400 de lei, pana la cantare scumpe, dar performante, de pana la 900 de lei. Dintre factorii care influenteaza semnificativ pretul unui cantar includem divizunea acestuia, capacitatea, posibilitatea de a fi conectat la un calculator, numarul maxim de cifre care pot fi afisate pe display.

Cantar-electronic-WemooIn cazul in care aveti nevoie de un cantar electronic ieftin, cel mai probabil lucrati intr-un domeniu in care veti avea nevoie si de o casa de marcat ieftina. Totusi, este recomandat sa va achizitionati o casa de marcat care sa va indeplineasca cerintele dumneavoastra si a magazinului la care lucrati. Astfel, daca lucrati intr-un magazin de mici dimensiuni si in care alimentarea cu curent electric permanent nu este posibila, cel mai probabil veti avea nevoie sa va cumparati o casa de marcat mobila de mici dimensiuni.

Pretul acestora este mic, unele costand si 400 de lei, insa avantajul este ca puteti sa inregistrati chitantele mult mai usor si sa oferiti chitante clientilor datorita imprimantei termice incluse. O casa de marcat este cu atat mai scumpa cu cat are incorporata o imprimanta termica, o descriere a articolului de peste 15 caractere si daca are posibilitatea de a fi conectat la un cititor de coduri de bare, la un cantar electronic sau la un computer personal. Case de marcat ieftine puteti sa achizitionati de pe diferite site-uri, cum ar fi zeus service, dianex sau octoservsistem.

Add a Comment