Care sunt calitatile unui antreprenor in serie

Se numesc antreprenori in serie persoanele care au pus bazele unor afaceri de succes. Atentie, insa. Nu este vorba de o singura afacere, ci de la doua in sus. Acestea sunt persoanele capabile sa faca fata oricaror incertitudini intalnite in cale.

Ei sunt constienti ca nimeni nu le sta in cale in indeplinirea obiectivelor, dar si ca nimeni nu le garanteaza reusita si succesul afacerilor. Pentru a reusi in atingerea obiectivelor, trebuie sa fii flexibil si deschis tuturor situatiilor care iti pot scapa de sub control.

Pana la urma toti suntem oameni si, oricat de mult am controla lucrurile, acestea ne pot scapa oricand de sub control. Important este sa stim sa le facem fata si sa luam lucrurile ca atare. Aceste lucruri sunt valabile si in plan personal, nu doar profesional.

Modelul unui antreprenor in serie de succes precum andreiursachi.eu este urmatorul: invata, actioneaza, construieste si repeta. Acestea il vor ajuta sa devina o persoana de succes si implinita pe toate planurile. Ca si in orice alt domeniu, calea spre a deveni antreprenor in serie este una presarata cu obstacole si te intalnesti foarte des cu sintagma “e prea greu, nu se poate”.

Insa, pentru un antreprenor, asa ceva nu exista, mai ales ca acesta este un om al viitorului, iar potentialul sau de dezvoltare este unul urias. Scopul final este ca rezultatul sa il multumeasca pe consumator. Un antreprenor de succes va sti inca de la inceput cum sa faca pentru a ajunge la o calitate superioara imbunatatindu-si activitatea.

Insa, succesul se datoreaza in mare parte feedback-ului celorlalti. Antreprenorii de succes ii indeamna pe incepatori sa traiasca viata la maxim si sa invete din absolut orice. Sa munceasca pentru a dobandi succesul.

Iar cel mai important lucru, desi poate parea absurd la prima vedere, este sa faceti cat mai multe greseli pentru a avea de unde invata. Nimeni nu va invata din succes, deoarece erorile sunt cele care te invata sa cazi si sa o iei de la capat. Au rolul de a te cali pentru viitor, insa asta stie orice antreprenor oricate obstacole ii vor aparea in cale.

Ce ii defineste pe antreprenori

In primul rand, determinarea si perseverenta. Dedicarea totala catre succes este un factor determinant pentru reusita si pentru ca un antreprenor sa depaseasca obstacolele. Determinarea il va face pe un antreprenor in series a faca fata oricaror greutati pe care le poate intalni in calea spre succes.

Dorinta de a castiga este specifica tot antreprenorilor, iar cu cat riscurile sunt mai mari, cu atat succesul este garantat. Antreprenorii de succes sunt eficienti, deoarece au capacitatea de a invata singuri si de a-si imbunatati mereu rezultatele. Acesta este dispus sa invete din greseli si sa nu le mai repete. Totodata, antreprenorii nu sunt intimidati de situatiile dificile ce ar putea sa apara.

Invata de la un antreprenor in serie de succes: https://www.facebook.com/andrei.ursachi91/