Cand alegem un calculator SH si cand alegem unul nou

Chiar daca, acum nimeni nu isi imagineaza existenta fara un calculator sau un laptop, exista si persoane care, inca sunt in cautarea unui astfel de produs. Ne face viata mai usoara si ne conecteaza cu persoanele cu care nu ne-am mai vazut de multi ani. Aflam mai usor stirile, iar munca este mult mai facila datorita calculatoarelor. Calculatoarele noi costa si cateva mii de lei, insa si le permit doar persoanele care lucreaza foarte mult, la birou sau au joburi care ii obliga ca acestea sa fie de ultima generatie, datorita programelor cu care lucreaza. Sunt si persoane care, insa nu-si permit sau nu vad utilitatea unui calculator nou pe birou, atat timp cat nu stau foarte mult la el sa lucreze.

Insa, se iveste o intrebare: cand este momentul sa ne cumparam un calculator nou si cand alegem un calculator second hand? Asa cum spuneam, ai nevoie de un calculator nou daca lucrezi cu programul Adobe sau cu cele de editare. Si daca esti pasionat de jocurile pe calculator iti trebuie un PC nou. Doar placa video poate ajunge la 2.000 de lei. Daca un calculator nou nu poate fi achizitionat decat de cei care isi permit, un calculator second hand isi poate permite, aproape, oricine. Chiar daca este la mana a doua, nu inseamna ca va avea o durata de viata mai mica sau ca nu vei avea ce face cu el. Un calculator SH nu iti permite sa joci jocuri performante sau sa lucrezi in programe sofisticate, insa te ajuta sa te descurci cu lucrurile minime de care ai nevoie in viata de zi cu zi.

Cand cumparam un calculator second hand

Daca nevoile tale de zi cu zi corespund cu un calculator second hand, atunci cu siguranta vei alege sa cumperi un astfel de produs. In caz contrar, o achizitie noua nu isi va gasi utilitatea, cu siguranta pe biroul tau. Veti putea naviga pe Internet si veti putea urmari filme sau lucra pentru un proiect la scoala sau la munca, fara a intampina probleme. Un calculator second hand, le puteti cumpara de la http://www.calculatoare-second-hand.biz/ si copiilor pentru a avea la ce sa se joace. Iar pentru aceste nevoi nu este necesar sa cumparati un calculator nou, deoarece nu va putea fi folosit niciodata la capacitatea reala si veti da banii degeaba. Daca abia ti-ai deschis o mica afacere, nu are rost sa investesti intr-o aparatura scumpa. Merge si un calculator SH pentru inceput. Softurile de contabilitate si gestiune nu au nevoie de prea multi cai putere, asa ca nu va avantati la cumparaturi scumpe, cel putin, nu pentru inceput. Daca nu vreti sa va pierdeti timpul prin magazine si sa alergati dupa calculatoare, luati site-urile de profil la puricat si veti gasi un mijloc mult mai facil de a va cumpara un calculator.

Add a Comment