Avantajele continutului video pentru business

Continutul video a devenit din ce in ce mai popular in ultimul timp, vloggerii castigand si ei increderea publicului. Fie ca vorbim de prezentarea unei afaceri sau de o simpla zi din viata unui creator de continut, videoclipurile au avut si vor avea permanent fanii lor.

Astfel ca, daca va doriti o schimbare in ceea ce priveste afacerea pe care o detineti la momentul actual, sfatul nostru este sa apelati la asemenea continuturi video. Daca inca nu sunteti convinsi de eficienta acestora, in articolul de astazi veti descoperi cele mai importante avantaje ale continutului video pentru o afacere.

Publicul este mult mai informat

Fie ca vorbim de o firma de web design din Timisoara sau de un restaurant celebru din Arad, fiecare business trebuie sa isi informeze cat mai bine publicul pentru a castiga incredere. In acest caz, ce poate fi mai explicit decat un scurt videoclip, in care sa mentionati punctele tari ale afacerii pe care o detineti?

De asemenea, la un scurt sondaj, s-a remarcat faptul ca oamenii isi reamintesc ce vad in proportie de 80%, iar ceea ce citesc in proportie de doar 20%. Asadar, pentru un plus de siguranta, partea vizuala nu trebuie sa lipseasca din promovarea business-ului dumneavoastra.

O rata de conversie mult mai buna

Desi poate pareti tentat sa va ocupati mai mult de promovarea prin continut, mai ales in ceea ce priveste email marketing-ul, sugestia noastra este sa aveti in vedere si clipurile video. De asemenea, veti observa ca publicul va fi mult mai tentat sa deschida un email care contine si o scurta prezentare video, fata de un email care are doar continut scris.

De ce? Tocmai pentru ca va poate descoperi mult mai usor si mai repede, fara sa fie nevoie sa citeasca pagini intregi despre serviciile sau produsele pe care le puneti la dispozitie. Mai mult decat atat, daca veti adapta clipurile la oferta pe care o expuneti, atunci rezultatele vor aparea in cel mai scurt timp posibil iar cererea isi va face aparitia.

Usor de distribuit

Pe langa posibilitatea de a castiga mult mai usor increderea publicului, prin intermediul clipurilor video veti putea sa va promovati mult mai simplu. Probabil ati observat ca publicul distribuie intr-o proportie mult mai mare continutul video fata de cel scris, tocmai datorita faptului ca este mult mai practic si eficient, fara sa fie loc de interpretari.

Astfel ca, alaturi de cateva fisiere video, sunt sanse foarte mari sa cresteti traficul in ceea ce priveste afacerea dumneavoastra, deci sa atrageti noi clienti. Un real avantaj, nu-i asa?

Mai mult decat atat, sunt sanse mult mai mari ca persoana care va descopera clipul sa il urmareasca pana la capat, mai ales daca este realizat intr-o maniera profesionista cu o durata de cateva minute, decat sa citeasca un text de 1000 de cuvinte, care necesita mult mai mult timp, existand posibilitatea de a se crea numeroase confuzii, in special daca veti utiliza termeni mai tehnici, ce nu pot fi intelesi de absolut oricine.

Add a Comment