Atributele unui inel de logodnă cu safir

Nu există femeie care să nu se fi gândit vreodată la ziua în care va deveni mireasă, considerând-o una dintre cele mai importante zile din viața lor. Dar bineînțeles că, înainte de nuntă, va fi cerută în mod oficial de către partenerul său prin intermediul unui gest binecunoscut – cel al dăruirii unui inel de logodnă. În general, acest obiect de podoabă este incrustat cu pietre prețioase care au o semnificație deosebită – de pildă, safirul.

Safirul aduce împlinire în iubire

În stare naturală, safirul – care este un mineral corindom –  se poate găsi în mai multe nuanțe – albastru verzui sau chiar violet. Potrivit unei credințe populare, safirul albastru este o piatră ideală pentru inelul de logodnă pentru că aduce noroc în dragoste.

De altfel, la nivelul unor culturi, piatra prețioasă simbolizează iubirea, puritatea, înțelepciunea, iar în multe contexte constituie chiar un simbol al regalității. De pildă, în vechime, giuvaierele incrustate cu safir erau purtate de către cei care făceau parte din familii cu sânge nobil, în niciun caz, nu erau utilizate de către oamenii de rând.

Conform unor convingeri din trecut, safirul își manifesta asupra purtătorilor săi atributele supranaturale cu rol de protecție împotriva bolilor sau chiar a spiritelor malefice.

Safirul poate fi exploatat din unele regiuni de pe glob precum Sri Lanka, Australia, India, Nigeria, USA ș.a.m.d.

La finele anului 2015, s-a efectuat o descoperire remarcabilă și anume – a fost găsit cel mai mare safir stelat din lume – 1404 carate – al cărui valoare însumează 100 milioane de dolari.

Inelul de aur incrustat cu safir albastru

Obiceiul de a dărui un inel de logodnă, păstrat încă din cele mai vechi timpuri este deosebit de important pentru orice femeie care dorește să se mărite. De aceea, procesul de selecție al bijuteriei, ar trebui să fie unul destul de minuțios, pentru ca viitoarea ta logodnică să se bucure de moment dar și să aprecieze eforturile pe care le-ai depus în acest sens.

De asemenea, acest obiect constituie un simbol al iubirii infinite pe care i-o porți și din acest motiv ar trebui să fie ales cu grijă.

Așadar, dacă te gândești să-i cumperi un inel iubitei tale și nu știi exact ce să alegi, poți opta pentru unul confecționat din aur și incrustat cu safir albastru, iar dacă alegi un model deosebit, o poți surprinde cu adevărat și fără îndoială că nu-ți va putea refuza propunerea.

Surprinde-o cu un inel personalizat!

Dacă nu ești în totalitate sigur că i-ar plăcea inelul de aur cu safir albastru, pentru un plus de originalitate, poți opta pentru un design personalizat. Astfel că, poți alege tu atât materialul din care să fie confecționată bijuteria, cât și piatra prețioasă cu care să fie incrustată.

Cu alte cuvinte, dacă te gândești la un model anume, realizează un desen, iar ulterior îi poți contacta pe cei de E-ring pentru a le trimite schița. Vei primi mai apoi o prezentare 3 D a inelului de logodnă, iar dacă acesta va corespunde cu cel din mintea ta, în scurt timp vei primi modelul pe care ți l-ai imaginat.

Pentru mai multe informații, accesează e-ring.ro și oferă-i iubitei tale o dovadă neprețuită a iubirii pe care i-o porți.