Apartamentul abia construit – casa de vis a noii generatii

Fie ca inclini spre un imobil mai mic sau unul mai mare, fie ca te gandesti sa-ti iei un apartament cu o camera, doua sau trei, cartierul rezidential abia ridicat iti ofera un tonus de proaspat de nedescris.

Astazi ai doar 4 optiuni de alegere in ceea ce priveste noile apartamente: garsoniera, apartament cu doua camere, apartament cu trei camere sau apartamentul de tip studio, cel cu un open-space de nedescris care poate fi asezat in functie de dorintele sotului sau ale sotiei tale.

Un astfel de nou ansamblu ce iti poate oferi tate aceste patru variante am identificat in Brasov, aici unde Simon Maurer si-a construit un adevarat imperiu imobiliar. Printre cele mai bine vandute complexe se numara si Avantgarden3.

Cum arata aici o garsoniera abia construita? Suprafata totala nu este una redusa ci este destul de darnica, peste 38 de metri patrati, promite dezvoltatorul – camera de zi, hol, baie, bucatarie, balcon si uneori chiar si parcare. Spatiul este destul de generos iar terasa indreptata spre munte si padure te trimit intru cu totul alt spatiu, unul de poveste.

Daca este sa ne uitam la apartamentul cu doua camere, acesta este cu mult mai mare decat ne-am fi asteptat, 56 de metri patrati utili, avand in componenta un dormitor, o camera de zi, o bucatarie, baie, hol, depozit, balcol, parcare.

Spatiul intr-un astfel de apartament este distribuit uniform oferindu-ti atat utilitate cat si confort deplin. Bun gust si simplitate, cam asta ilustreaza imaginile acestor camine.

Daca ne gandim la nevoia de intimitate pe care o are fiecare familie, Avantgarden3, ne ofera chiar si aceasta caracteristica. O familie alcatuita din mai multe persoane isi va gasi linistea in apartamente noi Brasov cu trei camere, compus in 64 de metri patrati utili.

Camera de zi, bucatarie, birou, dormitoare, hol, balcon, parcare, cam asa este descris un imobil cu trei camere, ai putea crede ca deja locuiesti la casa cand realizezi cat spatiu ai in propriul tau apartament.

Intreg spatiu este optimizat aici pentru a avea la indemana tot ce doriti, dintr-o incapere in alta se ajunge cu usurinta iar organizarea camerelor te constietizeaza de grandoarea pe care au oferit-o arhitectii apartamentului in care tocmai te-ai mutat sau urmeaza sa o faci.

O ultima optiune pe care acest complex ne-o pune la dispozitie este studioul. Nu. nu este un studio radio sau un studio de inregistrari video ci este un apartament compartimentat exact ca un studio. 49 de metri patrati, camera de zi, bucatarie, dormitor, baie, hol sau depozit, balcon si parcare (in exterior).

Suprafata destul de mare permite amplasarea dormitorului dar si a camerei de zi in acelasi spatiu, un loc neintrerupt de pereti unde poti da frau liber creativitatii.

Avantgarden3 iti ofera posibilitatea de a locui intr-un spatiu unde un cunoscut dezvoltator imobiliar si-a pus amprenta personalizand apartamentul in care urmeaza sa locuiesti in urmatorii ani.

Acelasi complex ofera facilitati si in cazul in care vrei ca un astfel de apartament pe care-l achizitionezi sa fie pus la inchiriere. Chiar si chiriasii tai vor avea o serie de avantaje insa despre acest aspect vom vorbi intr-un alt articol.