Ai aflat noutatile din Botosani? Botosaneanul ne tine la curent!

In vremuri in care nu orice zboara se mananca sau nu orice zboara este si ceva credibil, multi nu stiu sa faca diferenta intre un trust de presa serios si cei care imprastie fake news. Sa lansezi ipoteze si pareri, sa faci teoria conspiratiei online este destul de usor. Unii pierd vremea si citesc si cred aproape orice. Increde-te numai in trusturi de presa cu reputatie.

Daca te intereseaza in mod special ce se intampla in Botosani, atunci trebuie sa descoperi Botosaneanul. In stilul sau caracteristic exprima clar realitatea zilelor noastre. Vei citi aici despre clasamentul liceelor dupa examenul de bacalaureat, ce se mai intampla in politica pe plan local sau despre cum s-a ajuns sa se faca si contrabanda cu taxiul.

Stirile sunt si de interes national. Printre ultimele aflam ca ANSVSA – Autoritatea Nationala Sanitar – Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor a emis o ordonanta de urgenta. Aceasta tine cont de modul in care sa fie crescuti porcii. Se pare ca mai nimic din ce stiam nu mai este o chestiune acceptabila.

Asadar, se poate ajunge la amenzi usturatoare de 8000 de lei daca porcii mai sunt hraniti cu resturi alimentare sau daca spatiile in care acestia sunt crescuti si ingrijiti nu sunt bine igienizate, unde accesul din exterior sa fie realizat cu masuri de protectie – cum sunt si papucii de unica folosinta.

Stiri la zi

In detrimentul acelor stiri lungi si plictisitoare sau a continutului care nu mai este de actualitate in scurt timp Botosaneanul a ales o altfel de strategie. Esti la curent cu tot ce se intampla semnificativ in acest judet si in plus stirile sunt de cele mai multe ori in timp real redactate. Citesti imediat ce a mai aparut sau o completare a celor despre care ai mai auzit.

Despre cat de putine cazuri noi de corona sunt, cate unul o data la 24 de ore, despre proiectele demarate sau intentiile celor care sunt la conducere, despre severitatea vremii si nu numai, botosaneanul.ro iti spune zi de zi.

Poti urmari contul de pe Facebook si astfel vei avea si atunci cand esti online pe aceasta retea de socializare toate stirile de interes. Iar daca ai aflat despre un caz anume ce merita expus in presa, despre hibe de sistem sau nedreptati ori de ce nu masuri si proiecte laudabile pentru comunitate, poti lua legatura cu redactia.

Contact: redactie@martorincomod.ro.

Add a Comment