Afacerea cu automate de cafea are nevoie de implicare

Automatele de cafea bine intretinute pot fi sursa zilnica a publicului pentru cafeaua dorita. O mare parte dintre noi consuma cafea dimineata si avem un ritual in acest sens. Preparea cafelei nu a fost nicicand mai rapida si mai practica cu ajutorul automatelor. Acestea au insa nevoie de buna intretinere pentru ca rezultatul sa fie unul apreciat.

Cu cat esti mai implicat si interesat de starea automatelor de cafea, cu atat ai mai multe sanse ca acest business sa fie prosper si de continuitate. Cand aparatul nu mai are resursele necesare sau este afectat de uzura, poti influenta negativ parerea publicului si pierzi din clienti. Asadar, fie ca este vorba doar de piese automate de cafea sau de consumabile, de service de asemenea, trebuie sa iei atitudine la timpul potrivit.

Calitate inainte de toate

Ai sanse de reusita daca folosesti de la bun inceput cafea de calitate. Tine cont ca o experienta neplacuta a publicului dicteaza ca urmatoare dati sa ocoleasca acel automat de cafea, chiar daca intre timp schimbi produsele. Prefera spre exemplu sa achizitionezi ceea ce pe testate s-a dovedit un succes, cum sunt sortimentele de cafea de la CafeaPlus.

O oferta interesanta aici este reducerea de pret aplicata la automatele de cafea, reducere ce se aplica daca vei achizitiona din acelasi loc si consumabile – cafea si altele. In functie de aparat, poti alege varietate de tipuri.

Spre exemplu un automat de cafea Necta Solista Espresso 6 functioneaza cu cafea boabe sau instant. De la aceeasi sursa achizitionezi si stocul de cafea boabe, Mattina sau Tigro, la preturi rezonabile.

Cat despre consumabile cum ar fi paharele, daca acestea sunt de proasta calitate se pot bloca in automat. Prefera sa tii cont de fiecare produs implicat in procesul de preparare a unei cafele de calitate.

Igiena si intretinerea aparatelor

Cu totii am apelat la un automat de cafea cel putin o data. Asadar intelegi foarte bine si care este postura clientului. Un aparat igienizat si care arata curat si la exterior ofera incredere in a incerca un anumit tip de bautura. Este recomandat ca detinatorul de automat sa verifice periodic si constant calitatea bauturii si starea de functionare a aparatului.

Specialistii spun ca este mai bine sa previi decat sa tratezi, aceasta regula aplicandu-se cu succes si la automate de cafea. Este si mai economic sa previi defectiuni diverse. Foloseste dedurizatoare sau apa fara calcar si reduci costurile eventuale ce presupun inlocuiri de piese defectate de calcarul apei.

Intretinerea aparatelor de cafea este un serviciu disponibil la CafeaPlus. Daca ai facut deja achizitii de la acest furnizor, cel mai probabil stii deja de paleta lor de servicii. Service-ul aparatelor fie ele noi sau second hand poate fi asigurat de echipa CafeaPlus, responsabilitatea detinatorului fiind legata de atentia fata de timpul potrivit de a interveni cu solutii.

Automatele de cafea sunt o afacere buna, dar necesita implicare pentru a deservi scopului precis. Simpla lor amplasare in anumite puncte nu este de ajuns. Descopera oferta completa a expertilor pe aceasta nisa, CafeaPlus, aici.

Add a Comment