3 motive sa incerci un altfel de masaj

Lasand pudoarea la o parte, ce ti-ai propus pentru acest nou an? Sa incerci ceva nou poate? Este momentul sa faci asta.

Mai cu seama cand optiunile sunt atat de diverse, cand exista atat de multe idei de pus in practica, ramane doar sa iti stabilesti propriile limite. Daca un masaj te tenteaza, ei bine afla ca relaxarea vine la pachet si dupa o sedinta de masaj…altfel.

Masajul erotic – deja un concept foarte cunoscut, este printre cele mai versatile tipuri ca si definitie a sa. Poate fi desfasurat in varii forme, atat in cadrul unui salon, cat si intr-o camera de hotel, daca cel in cauza gaseste aceasta metoda ca fiind una mai practica si comoda.

Iata si 3 tipuri de masaje, asa cum se gasesc la masajclub.com, pe care trebuie sa le incerci. Atat pentru cei care sunt la o prima experienta de acest gen, cat si pentru cei care au mai trecut pragul unui astfel de salon, iata ce ar putea starni curiozitatea si interesul:

  • Masajul cu sampanie

Numai cand te gandesti la aceasta bautura, deja intelegi ca este vorba de un rasfat si de o aroganta de ce nu. Masajul cu sampanie este practic o fantezie de masaj, ce imbina atat masajul in sine cu tehnicile sale si savoarea sampaniei pe care o servesti de regula la momente festive. Cand cele doua se combina, rezultatul este unul exploziv.

  • Masajul cu 2 maseuze

Daca masajul in sine iti este deja ceva cunoscut, atunci este timpul sa amplifici trairile, prin prezenta a doua experte in arta masajului. Asadar, vei gasi ca este posibil sa mai chemi o prezenta feminina, iar cand doua maseuze se preocupa de tine atunci poti spune ca esti cu adevarat in centrul atentiei, cel mai rasfatat om.

De regula, masajul se realizeaza de catre o singura persoana, maseuza, bine instruita de fiecare data si pregatita sa realizeze masajul ales. Insa, dorinta de a avea mai multe maseuze pregatite sa faca asta se refera la experienta de a savura la cote maxime, cat de bine se poate simti o persoana cand are parte de toata atentia unei femei, ba chiar de atentia si rasfatul mai multor reprezentante feminine.

  • Masajul topless

Pentru multi e posibil ca acest lucru sa sune ceva mai banal, insa nu te pripi in concluzii. Poti incepe cu asta, mai cu seama la o prima experienta cu acest tip de masaj. De asemenea, sporeste misterul, starneste curiozitatea si te ademeneste sa mai incerci si o alta data.

Masajul topless este concentrat mai cu seama pe maseuza si pe participant, fiind condimentat putin cu aparitia topless. O data ce incerci acest tip de masaj, va fi sigur ca iti vei castiga si apetitul pentru urmatorul.

Desigur ca acestea nu sunt singurele tipuri de masaje pe care le poti incerca. Optiunile sunt atat de diverse, incat se si intelege ca cererea este una mare. Astfel, intentia este ca cei care le incearca sa nu se plictiseasca. Invitatia este deci lansata. Cum raspunzi la aceasta provocare?